Te poti indragosti la prima vedere sau sa simti doar o atractie fizica. Dar "a fi indragostit" (cu fluturi in stomac si tot tacamul) si "a iubi" sunt lucruri putin diferite (pot exista impreuna sau separat).
Asa ca nu, nu cred in Dragostea la prima vedere (vorbim de dragoste adevarata, nu de o imitatie/simulare, da?).
Buna! Da, cred in dragoste la prima vedere. Mi s-a intamplat. Cum a fost? Pe moment nu mi-am dat seama, dar la scurt timp da. Eram la tara si toata vara auzisem despre un baiat si nu il cunosteam, nu il vazusem in viata mea. Intr-o seara eram cu cea mai buna prietena a mea careia intamplator ii placea de fratele acelui baiat. Era la magazin si am fost si noi pentru ca vroiam sa-l vad, sa-l cunosc. Pot spune ca in clipa in care l-am vazut am ramas nemiscata, pur si simplu imi placea de el. Intr-adevar... nu stiu daca a fost dragoste atunci sau atractie, insa acum tin la el.
Cum a spus si Lolli, nici eu nu cred in dragoste la prima vedere, ci doar intr-o prima atractie fizica. De asa ceva am avut parte. Erau primele mele zile de "boboaca", eram atenta la toata lumea din jurul meu. Un baiat imi atrase atentia...de atunci tot timpul ma uitam la el si parca simteam ceva pentru el, dar stiam ca el are prietena si nu are cum sa fie ceva intre noi. Intr`o seara insa, mi-a dat add pe mess, am tot vorbit, ne-am intalnit si acum suntem impreuna. Asa mi-am dat seama ca nu doar eu simteam ceva cand il vedeam Te pup:*
Nu,nu cred in dragoste la prima vedere, ci doar intr-o prima atractie fizica.
Exista ca un prieten de al meu a patit-o asa si s-a intamplat intr-un moll cum a vazut-o la masa cum s-a dus la ia si a mers sa o conduca acasa si ia la invitat la o cafea si el i-a dat la bucatarie un sarut a zis asa sa vada daca vrea ca a vazut ca se uita la el cam insistent in casa si deia i-a dat un sarut
Da exista dragoste la prima vedere :X multi nu cred dupa cate vad eu aici, mie mi s-a intamplat :X
Exista...mi s-a intamplat
eram la suc cu prietenii si mai vin 2 baietii prieteni cu unul dintre amicii mei
cand l-am vazut pe unul dintre baieti am simtit fluturasi in stomac si am zis ''gata el este alesul''
a2a zi eram deja impreuna pentru ca si el ma placea
el a vb cu pr lui cel mai bun eu cu pr mea cea mai buna si am iesit iar la suc si prietenii nostri au inceput sa bata apropouri si sa ne provoace sa ne sarutam si asa s-a intamplat tot
dragostea la prima vedere exista
e minunata