| Yzzza a întrebat:

Credeti in dragoste la prima vedere? Vi s-a intamplat vreodata?

Răspuns Câştigător
| dan_2834 a răspuns:

Eu nu cred in dragoste la prima vedere. Dragostea nu poate aparea asa repede. Ceea ce apare la prima intalnire este o atractie fizica.De multe ori aceasta atractie este confundata cu dragostea, ceea ce e total diferit. Dragostea apare pe parcurs.Nici nu mi s-a intamplat sa ma indragostesc la prima vedere, insa s-a intamplat sa imi placa de cineva, un baiat oarecare.de la prima vedere insa a fost doar atractie nimic mai mult.

11 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Da mi s-a intamplat, doar ca nu era reciproc

| katy a răspuns:

Eu cred, mi s-a intamplat si a tinut 2 anihappy

| tyana a răspuns:

Mi s-a intamplat dar nu a durat foarte mult.Cred in dragostea care vine in timp, dupa o cunoastere reciproca indelungata!

| kiss a răspuns:

Da, cred. a fost si reciproc, de fapt estehee hee numai ca nu suntem impreuna big grin

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Da...straight facedesi asta e numai atractie fizica.

| SpecialGirl a răspuns:

Inainte nu credeam si daca intalneam o persoana care credea spuneam ca e nebuna.Acum am ajuns sa cred si eu pentru ca mi s`a intamplat.

| AdinaCrissa a răspuns:

Da. mi s-a intamplat. si suntem de un an.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Hai sa-i spunem atractie, simpatie si cum mai vrei tu, nu ai cum sa iubesti un om in cateva secunde.

| alexandra_8635 a răspuns:

Da mi sa intampat m-m indragostit de un tip cand aveam 10 ani si cand aveam 17 ani acum am 19 ani si de a 17 ani sunt cu ce de care m-aam indragostit

| AndreiP98 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic da cauta pe youtube Ilie Micolov. El stie.

| stefanik04 a răspuns:

Eu chiar cred in dragoste la prima vedere.Cred ca se poate intampla sa te indragosteti la prima vedere.Dar sunt de parere ca trebuie sa te intalnesti cu persoana respectiva, de mai multe ori pentru a fi sigur de sentimente
Asta e parerea mea, iar in legatura cu a doua intrebare...Nu nu mi s-a intamplat, dar ar fi dragut sa se intample