| LolyKissYou a întrebat:

Credeti in dragoste la prima vedere? Vi s-a intamplat?happy

Răspuns Câştigător
| InSaNeDesign a răspuns:

Sincer, eu cred! Eu am o relatie de 7 luni la indepartare. Eu eram prin Alba Iulia cu niste treaba, eu fiind tocmai din Calarasi. Ma duceam la spitalul militar si la intrare am vazut-o. Pur si simplu, am ramas cu gura cascata, m-am oprit in loc si m-am uitat cu nerusinare insistent la ea, apoi si-a intors si ea privirea la mine. Era clar, trebuia sa ma duc la ea, m-am dus, am abordat-o, si am invitat-o la un suc. Razand, a acceptat si de acolo s-au intamplat mai multe pe care cred ca ti le imaginezi si tu. Deci Da! Cred in dragoste la prima vedere.

5 răspunsuri:
| Esial a răspuns:

Da,cred in dragoste la prima vedere.am si avut parte de-un astfel de moment in care am simtit ca e EA.tot atunci am fost si cel mai nefericit, pentru ca nu am avut curaj sa actionez, regret si acum asta. Daca ai simtit scanteia magica, nu sta pe ganduri!

| madyddd a răspuns:

Dragostea la prima vedere se termină cum începe: în registrul optic. De regulă finalul e precedat de întrebarea: ce-oi fi văzut la ăsta/ asta?
Sigur că există şi dragoste la prima vedere, dar este întotdeauna bine să mai aruncăm şi o a doua privire.

| alllexa a răspuns:

Da :X eu credhee hee l-am vazut acum un an si 7 luni intr'un club big grin si din acea seara suntem impreuna :X:X:X

| Danutul22 a răspuns:

Da cred si mi sa intamplat..numele ''dragoste la prima vedere'' zice totul pentru minehappy Eram la o petrecere a unei prieten..eu eram obosit si mam asezat. dupa m-am dus sa iau niste aer si mergand am vazut o fata, m-am uitat la ea si m-am indragostit instat..si ea se uitase la mine happy presupun ca sentimentul era acelasi si pentru ea ..restul e istorie happy sunt impreuna cu fata aceea de ceva gen 3 ani ^^

| puphuletz23 a răspuns:

Daa ♥ eu cred big grin eram in parc cu cativa prieteni si dupa ceva timp a aparut si el care acum ii dragostea vietii mele :X de aproape 2 anisori tongue eu nul cunosteam, da de cand o ajuns m-am uitat insistent la el, si dupa aia am vazut ca si el se uita mult la mine, da nici unu nu o facut nici un pas(eu sunt cam timida) si dupa vreo 2 zile mo sunat(o cerut nr meu la un amic care il cunostea) ca sa ne intalnim, am fost cea mai fericita cand am vazut ca i-a placut de mine si so interesat ca sa ma cunoasca. dragostea nu se cauta, poate ajunge la tine in orice moment, intr-un bar, discoteca, la mare. oriunde. pentru mine o EL o fost dragoste la prima vedere :*

Întrebări similare