Sincer, eu cred! Eu am o relatie de 7 luni la indepartare. Eu eram prin Alba Iulia cu niste treaba, eu fiind tocmai din Calarasi. Ma duceam la spitalul militar si la intrare am vazut-o. Pur si simplu, am ramas cu gura cascata, m-am oprit in loc si m-am uitat cu nerusinare insistent la ea, apoi si-a intors si ea privirea la mine. Era clar, trebuia sa ma duc la ea, m-am dus, am abordat-o, si am invitat-o la un suc. Razand, a acceptat si de acolo s-au intamplat mai multe pe care cred ca ti le imaginezi si tu. Deci Da! Cred in dragoste la prima vedere.
Da,cred in dragoste la prima vedere.am si avut parte de-un astfel de moment in care am simtit ca e EA.tot atunci am fost si cel mai nefericit, pentru ca nu am avut curaj sa actionez, regret si acum asta. Daca ai simtit scanteia magica, nu sta pe ganduri!
Dragostea la prima vedere se termină cum începe: în registrul optic. De regulă finalul e precedat de întrebarea: ce-oi fi văzut la ăsta/ asta?
Sigur că există şi dragoste la prima vedere, dar este întotdeauna bine să mai aruncăm şi o a doua privire.
Da :X eu cred l-am vazut acum un an si 7 luni intr'un club si din acea seara suntem impreuna :X:X:X
Da cred si mi sa intamplat..numele ''dragoste la prima vedere'' zice totul pentru mine Eram la o petrecere a unei prieten..eu eram obosit si mam asezat. dupa m-am dus sa iau niste aer si mergand am vazut o fata, m-am uitat la ea si m-am indragostit instat..si ea se uitase la mine presupun ca sentimentul era acelasi si pentru ea ..restul e istorie sunt impreuna cu fata aceea de ceva gen 3 ani ^^
Daa ♥ eu cred eram in parc cu cativa prieteni si dupa ceva timp a aparut si el care acum ii dragostea vietii mele :X de aproape 2 anisori eu nul cunosteam, da de cand o ajuns m-am uitat insistent la el, si dupa aia am vazut ca si el se uita mult la mine, da nici unu nu o facut nici un pas(eu sunt cam timida) si dupa vreo 2 zile mo sunat(o cerut nr meu la un amic care il cunostea) ca sa ne intalnim, am fost cea mai fericita cand am vazut ca i-a placut de mine si so interesat ca sa ma cunoasca. dragostea nu se cauta, poate ajunge la tine in orice moment, intr-un bar, discoteca, la mare. oriunde. pentru mine o EL o fost dragoste la prima vedere :*
LadyM_7443 întreabă: