Eu nu cred nici in aia reala nu cred ca virtuala trebuie sa fii foarte credul sa crezi in asa ceva, e doar vrajeala, minciuna, ipocrizie atat in plus de ce sa te compliici cand poti avea ceva real?
Cu siguranță.
Adică no', nu mai bine stai în fața monitorului să vorbești cu ea? Că doar e frig afară.
Și da, nu cred.
Da.
Daca amandoi nu mint in legatura cu personalitatea sau mai stiu eu ce, nu vad de ce n-ar fi bine.
Pai iubeste-ma si ai sa vezi. de altfel cunosc un cuplu care s-au casatorit asa acum vreo 8 ani de zile. au doi copii asa, ea din baia mare si el dim Bucuresti.
asadar indrazneste
Da.am avut mai multe relatii care au inceput pe internet si au continuat bine cand ne-am intalnit. e mai bine asa pentru ca in cluburi etc. intervine atractia sexuala ce poate da impresia falsa ca e afectiune.
Nu. E o joaca. E o interactiune impersonala.
Cred ca poate sa-ti placa cineva online dar nu cred ca trece pragul de la crush la cea mai profund. Bazele oricarei relatii nu se formeaaza sanatos in virtual, increderea nu se construieste astfel.
E adevarat ca nici realitatea nu garanteaza sinceritatea, poti sa te prefaci usor si in RL, dar nu stiu, e mult mai uman si lucrurile decurg mult mai natural face2face si nimic nu se compara sa asisti la ceva impreuna, sa imparti acel moment cu cel de langa tine.
Dragostea apare in timp cand incepi sa cunosti persoana cu calitati si defecte, dragostea virtuala la care te referi tu este mai repede o atractie puternica.
Normal. sa fim seriosi. in j\ziua de astezi aporape 3 sferturi din cupluri isi au inceputul pe facebook
George0197 întreabă: