Nimeni nu crede pana nu simte!Exista, asa ca nu-ti face probleme.Nu ai luat-o razna!
Nu are legatura cu fizicul, atractia sau alte chestii.
Se intampla intr-o secunda, dintr-o privire, din nimic Poti sa vezi si de zeci de ori persoana respectiva, sa nu te impresioneze cu nimic si dintr-o data, cand privirile se intalnesc...
Iubirea, cu atat mai putin dragostea nu au nevoie de nimic.Nici de timp, nici de informatii pretioase... Le simti sau nu.
Si totusi dragostea la prima vedere exista. Unii o pun pe seama hormonilor sau a campurilor bio-magnetice care ne invaluie pe fiecare. Altii cred ca este scris in stele sa ne indragostim subit si irevocabil de cineva. Sau poate ca, de fapt, nu este vorba decat de o atractie fizica?
Da! exista, eu am intrlnit-o acum 3 luni da nu m-a bagat in seama, sufar enorm, stii vb aia "pana nu vezi nu crezi" si eu am intalnit-o si sufar enorm sunt asigura ca simt iubire pentru el
Buna.eu una cred
pentru ca acum trei ani m-am indragostit asa
si relatia a durat doi ani:X
Stii vorba aia nu? " crezi in dragoste la prima vedere sau trebuie sa mai trec odata? ". Eu una nu cred, pentru ca ar conta in situatia asta fizicul mai mult . Nu spun ca nu ma iau dupa criteriul asta da nu e pricipalul motiv pentru care m-as cupla cu cineva.
Nu exista dragoste la prima vedere, sunt sigura 100%, in schimb poate fi atractie de la prima vedere sau simpatie. dragoste in nici-un caz, nu poti iubi o persoana numai pentru fizicul ei sau feleul cum vb sau mai stiu eu ce-ai vazut tu ieri. p. u a iubi o persoana trebuie foarte, foarte bine sa o cunosti. si aici nu deodata o iubesti, ci atractie, simpatia etc. se transforma intr-un sentiment mai puternic si incepi a iubi :X p. u asta trebuie sa petreci mult timp cu acea persoana, si dragostea adevarata nu apare peste noapte, ci in decursul timpului. si aia adevarata depaseste tot. iubitii de obicei sunt 2 suflete pereche, e constiinte pereche...=)
bafta, poate ceea ce simti tu acum se va transforma vriodata in dragoste adevarata =)
chiar azi am vazut un tip =p~
dar aiurea doar atractie fizic, nicidecum dragoste.
Nu exista dragoste la prima vedere, ci atractie sexuala la prima vedere. Dragostea e mult mai complexa decat atractia, in plus, nu ai cum sa iubesti pe cineva pe care nu cunosti