anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in fantome? Ei...am sa va zic o intamplare ce i s-a intamplat colegei mele. Ea se juca la calculator si a auzit un zgomot, a simitit ca este atinsa de cineva si s-a uitat pe fotoliu si fotoliul s-a lasat in jos.Deci s-a asezat cineva pe el, dar nu era nimeni. Ce parere aveti?

15 răspunsuri:
| TRAIAN_7163 a răspuns:

Da era presiunea atmosferica

| ccrank a răspuns:

Prietena ta e nebunalaughing, nu exista asa cevabig grin!

| Elena1234456 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.Eu personal cred in fantome dar parerile sunt impartite.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu am crezut niciodata in asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea cred!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea e ca te-a luat de proasta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Posibil ca prietena ta sa fie mai evoluata spiritual si sa vada lucruri speciale. A mai avut experiente de genu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred!
in lume totu-i posibil

| User a răspuns:

Cred ca joaca WOW.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vaaaiii infricosator.ingeras nu mai spune din astea, ca mie fricaaa, de-mi clantane dantura din paharul de pe noptiera.si nu mai pot dormi la noapte. din cauza zgomotului.

| νєησм a răspuns:

Nu se stie.eu totusi cred vreo 36% in fantome nu se stie nici odata multa lume nu crede deloc nici in ruptu capului nu se stie.

| Darion a răspuns:

A ras de tine sau i s-a parut, oricum nu exista asa ceva si sunt total de acord cu Paul27 big grin (WOWlove strucklove strucklove struck)

| Almássy a răspuns:

In Romania totul e posibil laughing

| EuDaniel a răspuns:

Dupa cu a spus si Alinaa12,, Nu stiu ce sa zic.Eu personal cred in fantome dar parerile sunt impartite'' sunt de aceeasi parere cu ea. Nu stiu a decedat cineva din familia ei acum de 1 an cateva luni. Daca da probabil sufletul persoanei decedate nu isi gaseste linistea, nu a avut o inmormatare Crestina, nu stiu sa vina un preot sa Binecuvanteze locul. Dar spune-i sa nu ii fie frica daca a murit cineva din familia ei inca o iubeste si nu o sa ii faca nici un rau, sa nu ii fie frica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, cred in chestii din astea...
Daca vrei sa vorbim despre asa ceva da add la id-ul blackninja559@yahoo.com.