| florina_9096 a întrebat:

Credeti in iubire adevarata de la o varsta foarte frageda? 12/13/14 ani?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| MMadalina a răspuns:

Nu! La varsta de 12 13 14 ani poate fi simpatie sau atactie fizica insa clar NU iubire

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E prea devreme de la vreo 22 de ani ar fi recomendabil

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poftim?
La vârsta asta dragostea mare este copilăria!
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Este mai degraba vorba despre o forma de atasare decat de iubire. E pacat sa iti strici copilaria maturizandu-te si deja incepand sa cauti la altii ce nici tu nu ai

| AnonimA a răspuns:

Buna pai daca fata are 14 ani e ok dar daca baiatul are 14 ani nu:*baieti la 14 ani nu vor relati serioase:*

| Ирина19 a răspuns:

Nu

| Ofiintă a răspuns:

Nu

| pwp a răspuns:

Eu nu cred!
prima iubire nu rezista niciodata mult timp!
pa-pa!love struck

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Da

| Christina a răspuns:

Nu. asta nu e iubire. Peste cativa ani/luni ceea ce iti placea la 12/13/14 ani nu-ti mai place :p.

| cosmina16 a răspuns:

Am 16 ani si sunt cu prietenul meu de la 12 ani si ne intelegem de minune chiar si acum

| mario a răspuns:

Auu. trezitiva la realitate, nu exista dragostea adevarata.decat in basme gasiti asa ceva...nu traiesti numai cu iubire.in ziua de azi toti sunt pe interese.

| Diana0987 a răspuns:

Sincer am 12 ani am avut un prieten tot de 12 ani si am fost cu el 2 3 saptamani si atat nici nu stiu din ce motiv ne-am despartit.NU e iubire. e doar o atractie fizica...

| BlueBolty10 a răspuns:

Eu nu am doar 10

| IoanaSalvatore a răspuns:

Nu!

| Zorr0 a răspuns:

Mah
eu sunt baiat am facut 14 ani pe 20 septembrie sunt nou la o scoala
m-am indragostit
dar nu stiu de ce straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Aia e doar indragosteala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dece nu?

nu se prea intampla dar crede-ma ca existalove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU... ce mama dracu e cu lumea asta?!

| dreaming a răspuns:

Nu prea cred...la 13-14 ani tot copil esti si daca iubesti nu cred ca poti compara iubirea asta cu iubirea persoanelor mai adulte, care simt pasiune si o iubire mult mai matura.pe masura ce cresti simti altfel iubirea, din ce in ce mai puternica si descoperi noi si noi sentimente, pe cand atunci cand esti copil nu cred ca simti mai mult decat o simpla atractie si.nimic mai mult. sper ca te-am ajutat

| florina_9096 explică:

Ms de raspun asa cred si eu dar cand vad pustoice de 11 /12/13 ani ca au o relatie fac ca toti...draci...ms pentru raspunsuri la vrsta asta ar trebui sa isi vada de scoala :X

Întrebări similare