Am experimentat asa ceva. E ceva diferenta intre relatiile la distanta si cele fata in fata. Mi se pare ceva special, magic.
1 ) Cand cunosti o persoana fata in fata de obicei intri intr-un joc de flirt, o relatie bazata mai mult pe ceva gen '' hai sa incerc, nu am ce pierde ''. Sentimentele si sinceritatea sunt lasate sa apara in timp. Te gandesti ca nu stii cum va reactiona celalalt si ramai in ceva superficial desi oarecum tii la partener uneori. De multe ori iubirea sincera nu mai apare si ramai cu o relatie banala, pasiune si atat. Ai trait clipa.
2) De obicei relatiile la distanta se formeaza datorita sinceritatii si a faptului ca o persoana vede in tine ceva special. De obicei aici lucrurile merg invers fata de relatiile obisnuite. Practic incepi sa pui suflet si apoi cauti pasiunea. Daca reusesti e o relatie de iubire extraordinara. Din pacate prea putini au curajul sa faca si pasul urmator pentru a transforma relatia lor in ceva adevarat, ceva palpabil. E frumos cand crezi ca ai gasit adevarata iubire si poate uneori chiar ai gasit-o dar teama de necunoscut apare. Iti e teama ori de necunoscut ori de prea multe obstacole. Si renunti. In timp te resemnezi si cauti altceva. Ajungi sa cauti pasiunea sperand ca te va duce spre drumul iubirii sincere. Asta cand aveai o iubire sincera pe care o puteai invata ce e pasiunea.
Asta e opinia mea in legatura cu relatiile la distanta. E parerea unui om care s-a confruntat cu asa ceva.
Credeam!
Pana am trecut printr-o relatie la distanta si m-am lecuit!
Exista mari sanse sa iti iei o mare teapa si sa te alegi cu ditamai coarnele oricat de multe iubire arati tu!
Desigur, nu se aplica regula asta la toti...mai sunt si persoane fidele si de incredere (dar din ce in ce mai rare)
Daca exista sentimente leale si confienta din partea ambiilor amorezi, cred! Si mai cred inca o chestie : "ochii nevazuti se uita!"
Intr-o prima faza da. Daca distanta ramane mereu aceeasi atunci vorbim de platonic. Teoretic se poate, practic numai cei evoluati sentimental reusesc sa intretina asemenea relatii. Poate fi frumos!
Nu stiu daca sa mai cred, pentru ca am trecut prin asa ceva.Chiar tineam unul la altul, dar cu timpul sentimentele s-au racit din partea lui, desi a tinut mult la mine. Poate e adevarat ca ochii care nu se vad se uita.Totusi,pe de alta parte sunt convinsa ca exista relatii care rezista si la distanta.
Din moment ce in iubire crezi, crezi si in cea la distanta. Evident ca vorbesc despre iubire adevarata. Dar depinde si de persoane si de circumstante acum.
Eu nu pentru ca ochii care nu se vad se pierd ...degeaba... ori unul dintre ei va vace ceva nerezistand sa aiba prieten/pritena! funda?
Am auzit cateva cazuri, de astfel de relatii, dar eu una nu vreau asa ceva. Prefer ca tipu` sa fie din oras cu mine. Dar, nu se stie niciodata...
Eu cred in iubire la distanta. Daca exista o iubire foarte puternica intre ei si nimic nu ii poate desparti, nu vad care ar fi problema.
Inca nu am experimentat iubirea la distanta... dar cred in ea.adica s-ar putea sa mearga relatia cred eu. daca e comunicare.:*
Da am avut si eu o astfel de relatie insa este foarte dificil sa o menti trebuie multa incredere si sinceritate.Insa e dificil sa stii ca persoana iubita nu este si fizic alaturi de tine cand iti este greu, Ca nu poate sa ti ofere o imbratisare plina de iubire si pur si simplu doar sa ti spuna"lasa iubita ca va fi bine" sau sa vrei sa iesi cu el/ea in parc si sa nu poti...plus ca daca nu ai incredere in el/ea mereu te framanta ganduri precum"ce o face?" "cu cine o fi?" "oare ma mai iubeste?" si multe alte lucruri precum faptul ca se pierd multe momente frumoase nu e ca, cand va ti intalnii mereu sau in fiecare zi.Insa daca esista comunicare, incredere si sinceritate o astfel de relatie se poate mentine! de asemenea trebuie sa mai lasi si u de la tine.
Buna eu una cred in asa ceva pentru ca intr-o relatie(ceva serios)ar trebui sa facem si sacrificii, adica daca l-ai vedea zi de zi v-ati plictisi(nu toti sunt asa, dar majoritatea...)totusi daca vezi persoana iubita mai rar puteti trece si peste distanta care totusi n-ar trebui sa fi un obstacol prea mare la fel si varstaiubirea e ceva mai intenst si merita cateva sacrificii prea mici pentru a o aduce la o forma finala:Xfericita de-altfel:X by3:*
Mdaa...Eu totusi cred, dar unoeri ma indoiesc, daca eu voi fi acolo si ii voi fi fidela dar el aici sa se imbratiseze cu altele si eu sa cred ca merita sa astept si intr-o zi sa-mi spuna el ca aici s-a terminat tot.Eu vreau sa plec in Italia cum sa spun nu eu vreau parintii ma impun, am 16 ani si inca depind de ei...
Ochii care nu se vad se uita! Cam asa e treaba, eu personal nu cred ca va merge o relatie la distanta o sa fie mereu indoieli... Nu este comunicare fata in fata inmbratisari :-X trandete Asta conteaza mult!
Da cred in asa ceva, pentru ca mi s-a intamplat el era din Dambovita iar, eu tocmai din Arad, ne-am cunoscut pe mess, a fost ceva nemaipomenit, chiar daca ne despartea atatea, am inceput sa tin la el, el la mine, am crezut ca numai noi doi existam in toata lumea, eram foarte fericita alaturi de el, imi pare rau ca dupa cateva luni s-a sfarsit iubirea noastra, infine...nu asta era intrebarea pe adresata de catre persoana respectiva, dar eu sincer am vrut sa ma descarc, si spun inca odata la toata lumea, cred in iubire la distanta si voi crede tot timpul
TheBlackCrystal întreabă:
Mutubal întreabă: