Am experimentat asa ceva. E ceva diferenta intre relatiile la distanta si cele fata in fata. Mi se pare ceva special, magic.
1 ) Cand cunosti o persoana fata in fata de obicei intri intr-un joc de flirt, o relatie bazata mai mult pe ceva gen '' hai sa incerc, nu am ce pierde ''. Sentimentele si sinceritatea sunt lasate sa apara in timp. Te gandesti ca nu stii cum va reactiona celalalt si ramai in ceva superficial desi oarecum tii la partener uneori. De multe ori iubirea sincera nu mai apare si ramai cu o relatie banala, pasiune si atat. Ai trait clipa.
2) De obicei relatiile la distanta se formeaza datorita sinceritatii si a faptului ca o persoana vede in tine ceva special. De obicei aici lucrurile merg invers fata de relatiile obisnuite. Practic incepi sa pui suflet si apoi cauti pasiunea. Daca reusesti e o relatie de iubire extraordinara. Din pacate prea putini au curajul sa faca si pasul urmator pentru a transforma relatia lor in ceva adevarat, ceva palpabil. E frumos cand crezi ca ai gasit adevarata iubire si poate uneori chiar ai gasit-o dar teama de necunoscut apare. Iti e teama ori de necunoscut ori de prea multe obstacole. Si renunti. In timp te resemnezi si cauti altceva. Ajungi sa cauti pasiunea sperand ca te va duce spre drumul iubirii sincere. Asta cand aveai o iubire sincera pe care o puteai invata ce e pasiunea.
Asta e opinia mea in legatura cu relatiile la distanta. E parerea unui om care s-a confruntat cu asa ceva.
Dap...:d
Daca exista iubire adevarata si este impartasita de ambele persoane poate exista si la mii de km
Daca dragostea e adevarata, si daca exista incredere, atunci da... daca unul din parteneri e gelos, celalalt se va satura, si isi va kauta acolo pe altcnva. parerea mea
DA pot spune ca cred sin inca fff mult daca iubesti si ai incredere in persoana respectiva e perfect si eu am o iubire al distanta de 5 si nu la oarecare distanta mare (romania-spania) dar o sa vina ea in romania in cateva luni o sa o astept cred ca marita parerea mea!
Relariile la distanta nu sunt bune de nimic va spun eu am incercat asta timp de 11 luni apoi baiatul a inceput sa nu mai comunice sa inceaca sa ma acuze ca am pe altcineva si ce face el, are pe alta acolo nu aveti incredere de pers astea multe persoane sunt prefacute si putine sunt sinere intr-un singur cuvant dragostea nu prea exista in zilele astea. Majoritatea baietilor sunt gen: a stau cu aia o *** si o iau pe urmatoarea sau stau cu ea cateva zile si nu am cu cine. In concluzie nu va bateti capul cu relatii la distanta sa nu aveti pe cine tine in brate sau saruta timp de cateva saptamana pana va veti putea vedea. Nu are rost sa te simti singur/singura datorita unei relatii fara rost. Cautati adevarata jumatete din orasul de unde veniti lasati toate tampeniile cu pasiune la distanta cu sinceritate. Orice persoana are secretele lui si daca nu vrea sa le zica nu o sa le stii niciodata . :*
TheBlackCrystal întreabă:
Mutubal întreabă: