Buna, iubire adevarata la prima vedere nu, dar sa te indragostesti, adica sa te simti atras de o persoana la prima vedere e posibil.
In schimb, iubirea adevarata si sincera vine pe parcurs, cand cunosti mai bine persoana, si il/o vezi dincolo de aspectul fizic, cand esti capabil sa accepti o persoana asa cum e, cu calitati si defecte.
Eu una, am simtit mii de fiori cand l-am vazut prima data pe prietenul meu, acu` vreo 4 ani si am simtit ca el e alesul.Nu stiu, dar a fost ceva ciudat, pentru ca din prima clipa am simtit ca il voi iubi si ca ma leaga ceva de el.
Poate a fost atractie la inceput, dar intre timp tot mai mult am ajuns sa il iubesc, din clipa in care l-am vazut mi-am dat seama ca ceva s-a infiripat intre noi si va fi ceva mai mult.
Suntem impreuna de 2 ani si ceva si sunt mega indragostita inca de el.
Eu cred. Cel mai bun exemplu sunt eu!
Eram cu niste prieteni pe afara si apare un tip care ii cunostea pe cei cu care eram eu afara. Pur si simplu m-am indragostit de el de cum l-am vazut prima data! De atunci au trecut 4 ani si il iubesc si acum din tot sufletul meu!
Iubire adevarata nu, poate doar o atractie fizica.
Nu ai cum sa iubesti pe cineva doar dupa ce il vezi o singura data, gtrebuie sa-l cunosti.
Daca tipul arata super, dar se comporta ca un golan?
Nu mai dragoste la prima vedere... e, poate, o atrcatie fizica. Atat
Da, eu si iubitul meu neam cunoscut in spital ajunsesem joi seara l-am vazut am inceput sa vorbim, si a doua zi vineri m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el,,, foare nice
Draga mea milena, dragoste la prima vedere nu exista, poate "atractie" la prima vedere, asa da. nu poti sa spui ca daca ai vazut o pers deja o iubesty, asta e o aberatie. unei persoane iubite ii daruiesty totul pe cand unei persoane pe care ai vazut-o doar odata nu ii poti oferi nimic...asta numai daca esti o usuratica... banuiesc ca te-am lamurit:d
Daaaa.mergeam la scoala cu autobuzu si cand m-am dat jos intr-o dimineata a coborat un baiat asa frumos:X:X:X care acum este si iubitul meu.si chiar am ajuns sa ne iubim fff mult si sa fim imprreuna in ciuda lumi sper ca ti-am fost de ajutor:*