| milena_1516 a întrebat:

Credeti in iubire la prima vedere? Dati exemplu!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, iubire adevarata la prima vedere nu, dar sa te indragostesti, adica sa te simti atras de o persoana la prima vedere e posibil.
In schimb, iubirea adevarata si sincera vine pe parcurs, cand cunosti mai bine persoana, si il/o vezi dincolo de aspectul fizic, cand esti capabil sa accepti o persoana asa cum e, cu calitati si defecte.
Eu una, am simtit mii de fiori cand l-am vazut prima data pe prietenul meu, acu` vreo 4 ani si am simtit ca el e alesul.Nu stiu, dar a fost ceva ciudat, pentru ca din prima clipa am simtit ca il voi iubi si ca ma leaga ceva de el.
Poate a fost atractie la inceput, dar intre timp tot mai mult am ajuns sa il iubesc, din clipa in care l-am vazut mi-am dat seama ca ceva s-a infiripat intre noi si va fi ceva mai mult.
Suntem impreuna de 2 ani si ceva si sunt mega indragostita inca de el.

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

La prima vedere e doar atractie!

| AliceHappyGirl a răspuns:

Eu cred. Cel mai bun exemplu sunt eu!
Eram cu niste prieteni pe afara si apare un tip care ii cunostea pe cei cu care eram eu afara. Pur si simplu m-am indragostit de el de cum l-am vazut prima data! De atunci au trecut 4 ani si il iubesc si acum din tot sufletul meu!

| Onutzyk a răspuns:

Iubire adevarata nu, poate doar o atractie fizica.
Nu ai cum sa iubesti pe cineva doar dupa ce il vezi o singura data, gtrebuie sa-l cunosti.
Daca tipul arata super, dar se comporta ca un golan?
Nu mai dragoste la prima vedere... e, poate, o atrcatie fizica. Atatwinking

| ᴥʙɛʙɛᴌᴜṣḁᴥ a răspuns:

Da, eu si iubitul meu neam cunoscut in spital ajunsesem joi seara l-am vazut am inceput sa vorbim, si a doua zi vineri m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el,,, foare nice

| liviustefan89 a răspuns:

Draga mea milena, dragoste la prima vedere nu exista, poate "atractie" la prima vedere, asa da. nu poti sa spui ca daca ai vazut o pers deja o iubesty, asta e o aberatie. unei persoane iubite ii daruiesty totul pe cand unei persoane pe care ai vazut-o doar odata nu ii poti oferi nimic...asta numai daca esti o usuraticahee hee... banuiesc ca te-am lamurit:d

| elena_8361 a răspuns:

Daaaa.mergeam la scoala cu autobuzu si cand m-am dat jos intr-o dimineata a coborat un baiat asa frumos:X:X:X care acum este si iubitul meu.si chiar am ajuns sa ne iubim fff mult si sa fim imprreuna in ciuda lumioh go on sper ca ti-am fost de ajutor:*

Întrebări similare