Si eu m-am indragostit la 8 ani de Mos Craciun
Si la 17, de fiul lui mai mic
Sa presupunem ca exista dragoste.De ce as vrea eu la 13 ani sa ma indragostesc? De ce as face-o? Care ar fi avantajele?
Iubirea e imposibila, improbabila si intangibila.De aia crede toate lumea in ea
Da eu m-am indragostit de un baiat la 8 ani si am stat cu el 2ani si jumatate asa ca...fii fericita
Da. exista. unii copii se indragostesc la varsta de 10 ani si mai putin.Acum este alta moda.nu ca in alti ani...
Cred in iubire si la 5 ani! Cu toate ca nu-l putem numi chiar "iubire" sentimentul este cam acelasi!
La 13 ani incepem sa constientizam mai bine ce simtim si e absolut normal se iubesti; iubirea este sentimentul cel mai frumos pe care corpul uman il manifesta!
Citeam undeva ca oamenii care iubesc sunt mai sanatosi ...deci e de bine! Si crede-ma ca nu are importanta varsta!
cristianorudi7 --- tare as fi curioasa ce intelegi tu prin iubire?!
Sau ai impresia ca la 12 ani ti-e interzis sa-ti placa un baiat iar la 30 ai tot dreptul!
iti place ca e brunet, ca face gropite cand rande, ca se aseaza tricoul bine pe corpul lui, ca are nu stiu ce model de telefon; iti plac glumele lui, daca a apucat sa te ia de mana sau sa te pupe pe obraz la ziua lui deja declari ca-l iubesti!
Ce e rau in asta? Ca ai doar 12 ani?
Da exista.
Ce, crezi ca poti sa ii spui inimii:"stai mă ca am 12 ani"
Cum a spus si kittysor ai dreptul la orice varsta.
Si prin dragoste nu ne referim la sex!
Nu se numeste iubire, ci atractie.Atractia e un sentiment care seamana izbitor de tare cu iubirea insa nu e acelasi lucru. Daca ai cunoscut iubirea cu adevarat iti dai seama care e diferenta dintre atractie si iubire.La 12-13 e sigur atractie dar mai incolo poate devenii atractie destul de puternica care se manifesta ca si iubirea dar...tot difera.
Da, de exemplu matusa si unchiul meu, sunt impreuna de la 12 ani si uite ca acum tot impreuna sunt si au si un baietel.
poate la 12 ani se placeau apoi pe la 14-15 au inceput sa simta adevarata iubire
Si prin iubire/dragoste nici eu nu ma refer la sex.La atractie fizica si psihica, nu ca as avea parte de asta in momentul asta dar simt ceva pentru cineva, ceva mai special.
P. S:cristianorudi7 nu ma numi specimen nu ma cunosti, stii tu vorba aia "cel care acuza este vinovat", pe limba ta "nu voooorby fara sa te uiti in oglindaaaaaaa...".
Mai, iubesti de cand te nasti. Iti iubesti mama, tatal, bunici si mai stiu eu. Si eu zic ca da. Din moment ce esti invatat de mic sa iubesti, da de ce nu. Sta in natura noastra sa iubim. Sper ca ti-am raspuns la intrebare. :*
Da sigur
dar nu o numi chiar iubire si numesteo mai bine amicitie sau ceva de genu ca la varsta de 12-13 ani este o joaca
si trebuie sa intelegi credzi in iubire(prietenie) bucurate de ea
dar cand te vei desparti iti va veni greu sa uite de ea sau el mai ales daca e prima iubire
De ce nu ne intrebi daca credem in ''iubirea dinaintea nasteri '') ce intrebari (SCZ pentru cacofonie )