Nu ai cum sa crezi pana nu patesti ceva. Nu zic ca eu am patit, dar cunosc cateva persoane
Absolut deloc. Cred in autosugestie, in sensibilitatea mai mare a unor oameni care pot detecta energia altora (care nu tine de paranormal), cred in mintea umana care e una dintre cele mai complexe si puternice lucruri pe care le cunoastem si mai cred in intentii bune si rele. In rest sunt doar povesti; altfel cum se face ca nu am fost niciodata deochiata? sau se ofera careva sa ma tortureze cu puterea mintii?
Nu, magia consta in trucuri si nimic altceva.Magia are o explicatie logica. Iar cat despre deochi este o superstitie cum ca dupa ce ai fost deocheat te simti foarte rau.Este total fals si far noima.Ne simtim rau pentru ca asa scrie pe fila noastra din cartea destinului, nicidecum ca ne-a deocheat cineva.
Poate putin in magie dar nu in cea de la televizor...magicienii adevarati au fost cu mult timp in urma... a da dc zic magicienii? multi confunda magia cu vrajitoria : sunt 2 lucruri total diferite de care oamenii nu mai tin cont
Deochi. Am fost de-ocheata pana acum de foarte multe ori crede-ma, iar senzatia de rau pe care o ai este de-a dreptul oribila
Da sincer in unele cred dar nu la magie cum apare la televizor cu baghete magice si farmece si pur si simplu la cea care se afla in noi toti in jurul nostru. Cel putin asta e parerea mea ca exista cate putina magie in fiecare dintre noi :d
pune 3 lumanari in cel mai inalt loc din casa. Pune lumanarile pe o farfurie plina cu zahar. Aprinde lumanarile. Cere 3 dorinte de la Sfantul Rafael, Sfantul Mihail si Sfantul Gavriil. O dorinta pentru afaceri|serviciu, o dorinta pentru dragoste si o dorinta imposibila. A 3a zi dupa ce ai facut astea, fa publica vraja aceasta (pe un forum)sau trimite la ziar multumiri celor trei sfinti care iti vor indeplini dorintele si asteapta sa vezi ce se intampla a 4a zi. Multumesc Sfantului Rafael, Sfantului Mihail, si Sfantului Gavriil
Nu aveţi noroc în dragoste sau în afaceri, vă simţiţi fără putere sau moleşiţi, aveţi stări de vomă, dureri de cap, de mâini sau de picioare, nu aveti spor la bani, aveţi neînţelegere în casă, în cuplu, cu copiii sau părinţii, nu vă găsiţi jumătatea, aveţi viciul beţiei sau a drogurilor, suferiţi de impotenţă, epilepsie, psoriazis?
Dacă vă apasă una din problemele menţionate mai sus, apelaţi cu încredere şi cu sufletul deschis la
miha_3376 întreabă: