Nu exista asa ceva man, toti isi ating scopurile, la un momendat o sa renunte la tine, oameni sunt falsi in ziua de azi, nici in neamu tau sa nu ai incredere, decat in mama si tatal tau dar si la ei cu limita, esti singur omule, singura persoana care te poate asculta si de incredere este viitoarea ta nevasta cu ea o sa fi si la bine si la rau, restul sunt doar persoane trecatoare, scuza-ma ca iti zic si daca te am deranjat cu raspunsul meu dar astea sunt vremurile crede-ma
Nu m-ai deranjat, ai chiar mare dreptate prin ceea ce ai spus
cel putin eu am fost dezamagit si nu mai am incredere in nimeni
Prietenia adevărată există, tot așa cum iubirea adevărată există. Doar că ea constă în momente și niciodată în certitudini.
Exista, cum sa nu? Nu vezi ca terasele, barurile si cluburile sunt pline de grupuri de prieteni? Chestia e ca voi astia mai mici va dezamagiti din toate nimicurile.
Cred.De ce sa nu existe? Pur si simplu gasesti persoana potrivita...nu cred insa in prietenia perfecta.Mereu vor exista certuri,, important e sa gasesti o persoana pe care te poti baza, care tine la tine neconditionat, care te place pentru ceea ce esti cu adevarat, e cam greu dar nu imposibil
Da cred fiindca am avut o prietena foarte buna ne cunoastem de 12 ani si crede-ma ca am avut o prietenie stransa si frumoasa si am avea incontinuare daca nu am fi impreuna acum
Nu cred in prietenia adevarata, când începi sa fi fericit sau sa ai ceva, omul de lângă tine pe care sti ca îl Cunoști de toată viața, alege sa fie invidios și sa te trădeze. M am saturat de prieteni falși, cine e cu mine? Doar tu ești prietenul tau cu tine, deci capul sus. eu încerc.