Momentem sunt implicate intr-o relatie la distanta.Ne-am cunoscut pe net, el crede ca totul este o gluma si ca nu il iubesc.Nu ajuta deloc relatiile la distanta sper ca tu sa ai noroc.
Nu ma intereseaza nici cea de scurta distanta pentru ca e un mare bullshit sa mai ai o relatie in ziua de azi
Deocamdata nu.Deocamdata am zis
In general nu rezista, dar mai sunt si exceptii.Cred ca as merge si eu pe mana unei exceptii din astea
Buna vinz.
Da, am o relatie la distanta si merge chiar foarte bine.
Atata timp cat exista incredere, iubire, respect si afectiune totul decurge minunat!
Nu prea cred ca o sa fie de durata acesta relatie de la distanta, dar depinde de fiecare cum percepe iubirea virtuala.Noroc!
Da cred. Am o relatie de 3 ani, iar din astia 3 un an a fost la distanta. La inceput nu ne-a fost prea usor, dar cu timpul ne-am obisnuit si acum ne iubim parca din ce in ce mai mult.
Cred, insa nu sunt implicata si nu am fost niciodata prefer ceva aproape de mine
Si eu am o relatie de 1an jumate
ce sa zic? e si fericire si suferinta dar este ceva la care greu poti renunta
Eu sincer cred in ele. Conteaza foarte mult si de increderea pe care v-o acordati unul celuilalt. Conteaza de voi! Eu abia am inceput una si doresc din tot sufletul sa tina. Bafta
Bunaeu sunt implicata intr-o relatie de 2 ani, si de o luna la distanta.am mai stat la distanta dar mai mult de o luna nu, pentru mine din pacate nu prea mergesuntem 2 caractere aproape diferite eu capricorn si el gemeni.suntem f gelosi aman2.cand suntem unul langa celalalt ne intelegem super...pe noi distanta ne distanteaza:*sper ca la tine sa mearga
Da, am o relatia la distanta de 1an si 9 luni si am trecut impreuna prin multe, si prin rele si prin bune dar am rezistat
Depinde de fiecare cuplu in parte, daca partenerii vor ca relatia sa mearga o fac sa mearga, daca nu nu
ioanalexandru întreabă: