| SabySabs a întrebat:

Credeti in relatiile la distanata?

Răspuns Câştigător
| acdcfan a răspuns:

Nu, dar banuiesc ca daca cei doi se iubesc foarte mult poate ca merge.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mie mia esuat o relatie la distanta din cauza infidelitatii

| doar.pt.voi. a răspuns:

Nu.in nici un cazstraight face

| Monica a răspuns:

Da.Bineînţeles. Atâta timp cât persoanele respective se iubesc cu adevărat, se respectă şi cel mai important, au încredere. bineînţeles că o să meargă.
Nimic nu e imposibil!

| clauss a răspuns:

La mine nu a mers, deci nu cred, nu zic ca nu va merge la altii, dar sigur procentul e mai mare pentru NU

| Denisa a răspuns:

Daca dragostea e suficient de puternica incat sa bata distanta. Da! De ce nu? Dar, daca, dragostea nu exista si e numai atractie fizica sau e o relatie "de chestie" atunci nu. Se va destrama mai devreme decat ti-ai putea imagina. Distanta e si ea buna daca vrei sa ii testezi "dragostea" partenerului.

| Sigmund a răspuns:

Scuza-ma ca intervin, dar m-am saturat swa vad cu fetita asta elasexygagica da niste raspunsuri idioate si lipsite de orice relevanta la niste intrebari serioase.Si ca raspuns la intrebarea ta:da, cred ca se poate de vreme ce exista dragoste se poate.

| Ionutzz97 a răspuns:

Da

| Miha1308 a răspuns:

Cu multa dragoste, vointa, incredere si speranta orice este posibil.

| kidu_6779 a răspuns:

Well...pentru mine nu a mers.
Numai indoiala ce apare din cauza distantei poate rupe totul.
Gandeste-te putin... celalalt poate face orice ii trece prin cap cand nu esti prin preajma.
Poate pentru unii a functionat o astfel de relatie insa realitatea ne-a depasit cu mult pe ceilalti dintre noi.
Eu nu mai cred in asa ceva pana nu vad cu ochii mei.:-Phappy

| kidu_6779 a răspuns:

@sigmundsigfried
Okay...sunt total de acord.
Chiar nu se observa ca aproape toate raspunsurile au primit "stupid"?
Oare de ce?straight face rolling eyes
Dar hey...trebuie sa ignoram astfel de specimene.winking

| Byankaa66 a răspuns:

Nu prea pentru ca am avut o relatie de genu si nu a tinut, pierdere de timp oh go on

| L a răspuns:

Nu, din punctul meu de vedere nu rezista. una este cand te vezi sa zic de doua-trei ori pe saptamana si una este cand te vezi cu o persoana la o luna, sau chiar mai multhappy.`

| MoonLight a răspuns:

Da, cred in asa ceva dar intervine mai mereu MINCIUNA straight face.

| ScandaL a răspuns:

Salut...Eu una da.Sunt cu un baiat de 1 an iar el e din Focsani si eu din Timisoara.Succes!

| pink_sunshine a răspuns:

La mine a mers de fapt asa l-am cunoscut pe iubitul meu el in Italia si eu in Romania a fost greu cat am fost departe unul de celalalt dar daca exista iubire si incredere rezista cu siguranta pentru ca o relatie la distanta e mai greu de intretinut decat una in care te vezi in fiecare zi. daca vrei persoana aia faci absolut orice ca sa o ti langa tine. asa ca dupa parerea mea rezista!

| Anv a răspuns:

Sincer, nu. Sunt sanse ca o relatie la distanta sa reziste insa acestea sunt foarte micibatting eyelashes

| April27 a răspuns:

Da

| Andra_5221 a răspuns:

Cred ca am mai vazut intrebarea asta pe site-ul asta de n ori.

| nonsense a răspuns:

Eu cred in relatiile la distanta.Sunt cu un baiat de 3 ani si nici nu se pune problema de lipsa de incredere sau ce au enumerat ceilalti.Parintii nostri sunt de acord cu relatia asta.Am inceput sa ne facem niste planuri de viitor. Dupa parerea mea, relatiile la distanta nu tin daca nu stii sa le intretii si sa ai grija de persoana iubita.Ne trimitem scrisori, cadouri si nu ne plictisim niciodata unul de celalalt.

| Wanderer a răspuns:

Nu. Pot da impresia ca tin pentru ca nu sti ce face persoana cu care esti.

Întrebări similare