anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in scuzele "era prea rece cu mine,de aia l-am inselat", " era distant ", " nu am vorbit o perioada si ma simteam singura" si da,toate sunt scuzele folosite de femeile care pun intrebari pe TPU sau le aud foarte des si prin alte locuri, nu neaparat pe site.
Eu cred ca nu exista scuze pentru asa ceva iar singura scuza e " am un caracter infect, nu dau doi bani pe loialitate si nu am iubit destul de mult persoana incat sa nu o insel ( sa nu-i fac rau prin ata) ".
Dupa inselat, apare o totala lipsa de incredere, mereu partenerul o sa fie paranoic dupa asta, nu o sa mai fie la fel niciodata.
Singura varianta potrivita mie in o situatie ca asta e sa iert persoana dar nu sa continui relatia.Stiu ca sunt oameni care pot sa se schimbe dupa ce inseala,dar poate ca respect prea mult ceea ce ofer in o relatie si de aia nu pot ierta,sau in cel mai bun caz,daca as ierta, as face-o dupa foarte foarte mult timp - foarte foarte putine sanse sa o fac in o situatie de genul.

Voi cum reactionati in situatia asta?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Alea nu sunt scuze sunt ipocrizi feminime si prost esti ca barbat daca le crezi,cand iubesti nu inseli, daca nu isi mai iubesti iubitul macar spune-i asta si gata, nu cu vrajeli de astea, dupa inselat s-a cam dus relatia, increderea, dar multe inseala pe ascuns si joaca teatru, in ziua de azi rar fete fidele astea e adevarul

49 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

Nu exista "era prea distant". Fiecare om are perioadele lui și caracterul lui.
Astea sunt doar pretexte. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dominatrix mai sus zice bine.

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

day dreaming mă simt bine când zici asta.

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Ai dreptate sys

| HazelEyes77 a răspuns:

Inteleg prea bine punctul tau de vedere si il impartasesc. Cand iubesti cu adevarat o persoana o respecti in primul si ii esti loiala indiferent de hopurile si neintelegerile care mai apar in relatie. Eu dau totul intr o relatie in care iubesc si sunt fidela omului de langa mine, bineinteles astept aceelasi lucru. Si mi e mi-a fost greu ca femeie sa raman perioade lungi de timp singura, el fiind plecat in strainatate dar nu am inselat. Chiar daca sa zicem n ar fi aflat. Tine si de caracterul omului si de principiile lui. Sa stii ca faza cu inselatul ramane ca o rana deschisa chiar daca amandoi fac toate eforturile si compromisurile din lume ca sa fie bine pe viitor. Eu iert dar nu uit, asta e problema si raman oarecum cu paranoia ca se va mai intampla o data. Increderea in partener se cam zdruncina inevitabil.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru anonim_4396):

Zice bine, da.
Si tu daca esti de acord cu ea zici si tu bine.
Dar tu, cum ai reactiona in o situatie ca asta?
Ai pleca fara sa zici nimic, te-ai certa intai, i-ai mai da o sansa?
Eu am spus sus clar ce as face, vreau sa vad cum reactioneaza si altii.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru GoldenZenith):

Esti sincera, foarte frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PersonajFictiv):

Cearta nu isi are rostul. Ce as rezolva cu asta? Daca nu o bag in seama se oftica mai tare. indiferenta doare mai tare. Am vazut grey anatomy? cand se oftica aia ca la inselat pe unul si sotul ei nu a dat 2 bani pe ea. asa as face si eu.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu, poti sa spui personajul daca iti mai aduci aminte thinking
Foarte ok reactia ta, apropo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PersonajFictiv):

Sotia lui Derek Shepherd.

| GoldenZenith a răspuns (pentru PersonajFictiv):

De ce nu as fi?hee hee

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

Addison.

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Foarte rar fata ca tine, majoritatea fetelor folosesc acele scuze si multe fete dau dreptate acelor fete

| PersonajFictiv a răspuns (pentru GoldenZenith):

Pai, majoritatea mint ca sa evite un conflict, sa aiba o relatie in paralel cu alta - adica sa nu piarda nimic, vor mai multe lucruri in acelasi timp, etc mai sunt motive, n-are rost sa le zic pe toate.

| Drimmero a răspuns:

Nu cred in scuzele alea, din moment ce iubesti cu adevarat persoana de langa tine,, nu bagi scuze pentru inselat, sau mai bine spus, nici prin cap nu-ti va trece sa inseli vreodata, asta e si parerea mea, cel care inseala e un om de nimic, raneste doar sufletul celuilalt in mod eronat si in cel mai penibil mod.

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

O fata de nota 10!

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Degeaba e de nota 10 daca persoana care o iubeste nu ar face nici un sacrificiu pentru ea

| RAY a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Faza e ca daca un fraier o lasa sa aiba alt fraier de rezverva

Persoana care o iubeste o sa faca totul ce-i sta in putinta pentru a se sacrifica pentru ea, bat la pariu cu tine.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Vorbele sunt ca apele curgatoare nu lasa multe in urma lor, dar faptele sunt ca uraganele lasa multe in urma lor, momentan au fost simple ape care nu au lasat nimic decat suferinta si tristete, trebuie sa ma fac poet

Sa nu ne injure @Steph, nu pot sa zic ca n-am zambit la comentariul asta, esti dement de-a dreptul))))

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu vă mai căcaţi pe voi că înşeală fetele and stuff. Voi înşelaţi cum respiraţi. Visaţi numai ***. Când vedeţi o femeie bună, nu mai ştiţi de nicio iubire şi respect. Lăsaţi victimizarea, fufelor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Necunoscut112):

Mama ce suparata esti tu rolling on the floor

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Ești un adevărat geniu kiss

| GoldenZenith a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Majoritatea.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Necunoscut112):

Cice se c.ca mai exact?
Si nu am spus ca baietii nu inseala, inseala si ei.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Drimmero):

Stef nu va injura, chill laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Necunoscut112):

Valeu, acum mi/am amintit. Nu erai tu aia care i/a dat papucii lui pisi ca nu o avea destul de mare? Si mai zici de barbati ca sunt morti dupa piz"". Ador ipocrizia feminina love struck

| Bacemi a răspuns (pentru anonim_4396):

Dă.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Necunoscut112):

Știi vorba aia cu (,) " cățeaua până nu ridica puțin coada."? Ce bărbat insistă la o femeie care nu îl vrea? Nu îmi spune tu mie verzi și uscate. Și noi când vedem un bărbat frumos, ne tremura chiloțeii. Zi tu, că nu este așa!
Înșală și bărbații, dar ar face-o daca nu ar avea cu cine?

Întrebări similare