Nu cred in suflete pereche, cred in abilitatea noastra de a alege persoana potrivita bazata pe modul de a se comporta cu noi, pe respect, sinceritate, comunicare, fidelitate, valorile sanatoase pe care le are si modul de viata, abilitate pe care e foarte important sa ne-o dezvoltam deoarece de multe ori in viata ne sabotam singuri alegand constient sa ne agatam de persoane nepotrivite, noi cu manuta noastra fara sa ne impinga nimeni de la spate, iar dupa ce ne ardem stand de buna voie in foc venim si spunem cat de nedreapta e viata.
Si da, poti da de o persoana care poate nu e stabila spiritual, in care poti investi timp si intelegere atat timp cat vezi efort din partea ei, dar daca alege sa ramana pe loc fara sa depuna vreun efort, tine doar de tine daca ramai langa ea sau nu.
Sufletul pereche e doar unul singur. Nu mereu sfârșim alături de sufletul pereche deoarece nu înseamnă că dacă e sufletul nostru pereche ne poate face fericiți pana la capăt. Multe suflete pereche nu sfârșesc împreună datorita timpului nepotrivit, datorita naivității..etc. Sufletul pereche ești tu sub o alta forma. E singura "chimie" reala din lume și singurul care te face sa ștergi tot ce a fost înainte.
De obișnuit da, te poți obisnui cu oricine dar nu poți sa simți cu oricine, orice ..asta cred ca e de fapt diferența.