| Stefania a întrebat:

Credeti in vise?:-X.Am visat aseara ca eram pe hol la noi la scoala si l-am imbratisat pe acel baiat si el ma pupa pe gura si pe frunte si imi zicea ca acum nu mai conteaza varsta, deci zau credeam ca este adevarat >8-. Voi credeti?

Răspuns Câştigător
| cristianpopa a răspuns:

Personal, mi s-au indeplinit multe vise. Mai ales din cele realizabile. (nu cand eram SuperMan sau m-a vizitat vrajitorul din Oz). Asa ca asteapta-te sa se intample.

10 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Visele de obicei sunt dorintze!
Imi pare rau ca te dezamagsesc cu raspunsul meu dar visele nu sunt menite ca sa devina realitate ci pur si simplu creierul tau deruleaza informatii pe care tu ti le-ai dori, iti plac sau pur si simplu s-au intamplat deja.Desigur ca sunt vise care devin si realitate dar nu toate si foarte rar se intampla.

soothe
| soothe a răspuns:

Vise erotice don'shoara! Astea nu se pun.

| stefangeles a răspuns:

Vise draga vise!

| Silviu591 a răspuns:

Si? continuarea? ca devine interesant big grin

| Alina a răspuns:

Nu cred in vise.De obicei visam lucruri legate de gandurile care ne preocupa, de griji sau dorinte. Poate tu chiar iti doresti asta si de aceea ai visat, insa asta nu inseamna ca se va intampla.

| Cσσкiє a răspuns:

Da, pentru că...straight facestraight face În ultima săptămână am tot visat chestii care s-au împlinit a doua zi! După aceea, doctoriţa i-a spus mamei că sunt un înger trimis pe pământ ca ele să se întâlnească ( doctoriţa face tehnici Reiki şi vroia şi mama să ştie mai mult despre asta ). Ciudat? Da, ştiu. Am 12 ani, uneori chiar mă gândesc la visele alea, e foarte ciudat! De exemplu, acum două zile am visat un bărbat, iar a doua zi am văzut în staţia de maxi-taxi unul care semăna mult cu el! După aceea, am visat un poliţist care alerga cu mine prin oraş ( trebuia să depun mărturie, tata fusese înjunghiat de un copil straight facestraight face ) iar a doua zi, lângă cine am stat în autobuz? Lângă un poliţist! Ahh, sunt multe de spus în legătură cu viaţa mea. Cu tot. Oricum, pot prezice foarte multe chestii şi asta mă sperie, uneori. Ştiu mereu cine e la telefon şi vara trecută, când eram în vacanţă la Feteşti am plecat cu mătuşa şi verişoara mea la un spectacol. Nu întâmplător, acolo era şi prietenul verişoarei aşa că ea s`a dus să`i zică ceva, ne-a zis unde se duce şi ne-a lăsat singure. Deodată, eu m`am ridicat şi am început să merg, mersul transformându`se în alergat. Mătuşa mă striga, dar eu nu mă puteam opri, ceva îmi spunea că se întâmplase ceva rău. Când am ajuns în parc ( acolo era verişoara mea ), mătuşa mea a rămas stană de piatră şi... eu şi mai şi, când am văzut ambulanţa pe marginea drumului. Eu am zis " Aoleo, cine ştie cine s`a îmbolnăvit, sper să se insanatoasească! " Şi, deodată, mi-am dat seama că înăuntru era verişoara mea, leşinase. Am mai prezis de multe ori, e foarte ciudat!

| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Wow... ce vise smug
Eu sa fiu sincera cand visez am numai cosmaruri. Cum a mai zis cineva pe aici. Visele sunt create de subconstient, adica asta inseamna ca te gandesti mult la acel baiat, iti place de el. Poate se va intampla si ce ai visat tu, dar nici chiar asa de repede, poate mai tarziu happy

| diana_9675 a răspuns:

Ce imaginatie bogata big grin Din cate stiu eu visele sunt create de subinconstient. Din cauza dorintei tale de a fi cu baiatul ala. Sau poate a fost o pura intamplare. Cand eram mai mica am visat acelasi lucru cu un baiat pe care nu il placeam. Si a 2-a zis m-am "indragostit" laughingrolling on the floor

| Licurici_4986 a răspuns:

Timea merita fundita...

| leuxxx a răspuns:

Te mananca*