Buna,
Este adevarat, fiecare are perechea pusa deoparte, indiferent de frumusete, religie, inteligenta, etc.
Trebuie doar sa astepti, nu sa cauti cu disperare pentru ca asa vei avea doar de suferit.
Si daca asteapta aman2 cum se mai intalnesc? Telepatic / cu Wi-Fi?
Se intalnesc, stai linistit
A astepta, nu inseamna a sta toata ziua in pat cu telecomanda in mana, ca iti cade una cu cracii pe ochi, ci a nu merge in cluburi sa te dai la toate, sa nu fi disperat, etc
Cine vrea sa inteleaga ce am zis, o sa inteleaga
Si daca nu se da la toate care ii plac de unde stie care e perechea? (Acum nu ma refer sa flirteze cu zeci de fete simultan, cate una care ii mai ajunge la inima). Mai bine asa sa incerce... orice a suferit din dragoste cel putin o data in viata lui
Nu e nevoie sa te dai la toate ca sa iti placa una
Poate ca o intalnesti plimbandu-se cu catelul in parc, sau in Biserica
Infine, vad esti cu lipsa de ocupatie, in schimb, eu mai am si altceva de facut, nu ma mai contrazic cu tine!
N-ai inteles ce am vrut sa zic. Las-o asa.
Daca ai altceva de facut atunci ce cauti pe TPU?
Treaba mea
Da ..eu cred. pentru fiecare exista o persoana pe care o va gasi mai devreme sau mai tarziu.
Frumuseţea este subiectivă. Ce ţie ţi se pare urât, altuia i se poate părea frumos.
Fiecare are perechea lui, undeva în lume.Trebuie doar să aştepţi momentul potrivit.
Normal. Chiar daca esti o persoana urata, poti sa ai prieten/prietena. Acum, daca ai pretentii ca el/ea sa fie frumoasa adormita/printul din povesti, normal ca nu o sa gasesti persoana potrivita.
Oricine isi gaseste alesul sau aleasa la un moment dat...nu conteaza asta nici daca ai 5 picioare, 7 ochi, si te evita toata lumea.De ce intrebi? Ai intalnit tu pe cineva care nu se potriveste cu nimeni de pe lumea asta?