| Pitbull305 a întrebat:

Credeti in zicala ca oricine (oricat de urat ar fi) isi va gasi persoana potrivita sau iubirea adevarata la un moment dat.

14 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Este adevarat, fiecare are perechea pusa deoparte, indiferent de frumusete, religie, inteligenta, etc.
Trebuie doar sa astepti, nu sa cauti cu disperare pentru ca asa vei avea doar de suferit.

| Sburatorul a răspuns (pentru AlinaaAli):

Si daca asteapta aman2 cum se mai intalnesc? Telepatic / cu Wi-Fi?

| AlinaaAli a răspuns (pentru Sburatorul):

Se intalnesc, stai linistit
A astepta, nu inseamna a sta toata ziua in pat cu telecomanda in mana, ca iti cade una cu cracii pe ochiwinking, ci a nu merge in cluburi sa te dai la toate, sa nu fi disperat, etcwinking
Cine vrea sa inteleaga ce am zis, o sa inteleagawinking

Si daca nu se da la toate care ii plac de unde stie care e perechea? (Acum nu ma refer sa flirteze cu zeci de fete simultan, cate una care ii mai ajunge la inima). Mai bine asa sa incerce... orice a suferit din dragoste cel putin o data in viata lui

Nu e nevoie sa te dai la toate ca sa iti placa una surprise
Poate ca o intalnesti plimbandu-se cu catelul in parc, sau in Bisericahee hee
Infine, vad esti cu lipsa de ocupatie, in schimb, eu mai am si altceva de facut, nu ma mai contrazic cu tine!

N-ai inteles ce am vrut sa zic. Las-o asa.
Daca ai altceva de facut atunci ce cauti pe TPU?

Treaba mea laughing

| dincolodevise a răspuns:

Da ..eu cred. pentru fiecare exista o persoana pe care o va gasi mai devreme sau mai tarziu.love struck

| Ramonaaaa a răspuns:

Frumuseţea este subiectivă. Ce ţie ţi se pare urât, altuia i se poate părea frumos.
Fiecare are perechea lui, undeva în lume.Trebuie doar să aştepţi momentul potrivit.

| DeeaMarry a răspuns:

Normal. Chiar daca esti o persoana urata, poti sa ai prieten/prietena. Acum, daca ai pretentii ca el/ea sa fie frumoasa adormita/printul din povesti, normal ca nu o sa gasesti persoana potrivita.

| Polaris a răspuns:

E ceva cu care doar oamenii urâți se consolează. http://qkme.me/3oko4o

| eu4you a răspuns:

Oricine isi gaseste alesul sau aleasa la un moment dat...nu conteaza asta nici daca ai 5 picioare, 7 ochi, si te evita toata lumea.De ce intrebi? Ai intalnit tu pe cineva care nu se potriveste cu nimeni de pe lumea asta?

| BonneLess a răspuns:

Nu cred.

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Toata lumea isi va intalni dragostea o data si-o data