Zodia nu are treaba cu mentalitatea pe care o are femeia. E o prostie horoscopul.
Da si nu, nu prea cred in horoscop, nu totdeauna se adevereste ce se spune si din cauza asta nu prea dau importanta dar de un lucru sunt sigura...cand cunosti o persoana din aceiasi zodie cu tine ai impresia ca o cunosti de o viata[mi s a intamplat de vreo 2 ori chestia asta]
Pai conteaza felul de a fi al persoanei respcetive, dar are putin de-a face si zodia. De ex eu cu prietenul meu din punctul de vedere al zodiilor ne intelegem. Deci as spune ca conteaza, insa doar...40%. maxim 50%. E bine sa tii cont si de zodii
Nu prea cred dar sa stii ca sunt si adevaruri nu numai superstitii...de ex.berbecilor le place sa preia controlul intr-o relatie.(eu sunt berbec).doi berbeci intr-o relatie nu se prea potribesc.citeste si tu pe net.si fa-ti concluzia.
Nu, eu ma indragostesc si nu conteaza zodia, daca ne potrivim e ok... daca nu tot ok
In nici un caz! Nu cred ca are vreo legatura horoscopul \ zodia daca iubim intr-adevar!
Nu! E cea mai mare tampenie sa-ti faci viata dupa horoscop, sunt multe persoane care fac asa.Gandeste`te.e o tampenie, chestiile astea sunt inventate de om.studiaza bine persoana [in ce zodie e] si dupa spune "minuni". -_- mereu ziceau in horoscopul meu ca o sa am noroc, ca nu stiu ce.ba ca am ghinion.am pe dracu.
Nu cred ca este o idee buna sa-ți alegi partenerul după zodie.
Dacă cu adevărat te potrivești cu partenerul/partenera nu ezita dacă zodia zice ca nu te potrivești. Poate el va fi partenerul perfect!