Nu. Am avut si eu o relatie la distanta, 4-5 luni, ne-am intalnit numai de vreo 2-3 ori, si ma mai si mintea intr-una.
Intr-o zi mi-a venit mintea la cap si l-am parasit dar inca imi pare rau pentru timpul irosit...
Parerea mea.
O relatie poate incepe la distanta dar nu poate continua la nesfirsit la diostanta. Dupa cel mult citeva luni trebuie ca acea relatie sa prinda si contururi reale adica o intilnire pe viu caci altfel, o sa existe doar in visurile voastre in lumea virtuala.
Da daca sta in australia si imi trimite bani lunar nicio problema! Dar sa nu ma deranjeze cu telefoane saualtele doar sa mi trimita bani si atat!
Eu nu prea cred in ea. Nu poti avea incredere deplina in partener, va vedeti din an in paste. e ciudat. e o relatie doar asa. ca sa fie. [ parerea mea;; ) ]
Atata timp cat in acea relatie exista dragoste, incredere si intelegere de ce nu? Eu cred desi nu am avut o relatie la distanta
Hm am avut o relatie la distanta care a durat 6 luni dar iti zic daca va iubiti si comunicati de asemenea increderea e un lucru foaarte important in relatiile la distanta succes sper ca te-am ajutat