| anonima4all a întrebat:

Credeti k dupa o relatie de 2 ani e normal k unul dintre parteneri sa se plictiseasca si sa kute pe altcineva? ce inseamna daca acestia se cearta mereu din kuza geloziei si micilor glume si defecte si apoi se impaca de parca nimic nu s-ar fi intamplat? exista iubire la mijloc?

Răspuns Câştigător
| amberjuly a răspuns:

De obicei asta se intampla in primele relatii. dupa ce suferi destul si inveti mai multe incepi sa pretuiesti tot mai mult dragostea celuilalt si esti foarte atent cu monotonia asta si certurile. fiecare dintre parteneri ajunge sa vrea tot mai mult si mai mult de la celalalt ca sa se simta cat mai confortabil... ajunge sa-i ceara chestii marunte si stupide... uita ca sunt oameni diferiti si ca o relatie presupune compromisuri, uita de personalitatea celuilalt. Intr-o relatie matura (e bine intr-un fel ca cei doi sa fi trecut prin relatii mai lungi) cei doi se respecta reciproc si isi pretuiesc dragostea, atitudinea, gesturile, devotamentul mult mai mult, ambii stiu ca certurile nu duc niciodata nicaieri si ca mai multe discutii mici dar la timpul potrivit te scutesc de "certuri explozive" si inutile...

12 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Inseamna ca relatia nu este bazata pe incredere... ce deduci din asta? Ca nu va merge prea mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Există scurtcircuituri de legătură între cei doi.
Există iubire, dar nu știu să o folosească, de aceea se ajunge și la despărțire.
Pa, pa.

| sese a răspuns:

Nimic anormal :superficialitate? oare?

| gabimaris a răspuns:

Deficiente de comunicare in primul rand si apoi nepotrivirea...si imaturitatea sentimentala; cum sa razi de defectele celui pe care-l iubesti? Ce sa caute gelozia la cote mai mari decat normal intr-o relatie bazata pe incredere?

| AllenTJ a răspuns:

Asta sti numai tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Continua cu el chiar daca n-o fi el alesul dar macar te pregatesti pentru casatorie

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fii tu linistita! Se intampla si dupa 20, 30 de ani! Numa` uita-te prin ziare! Oamenii se schimba, se schimba multe intre ei, in jur, in corp, in minti...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e normal daca relatia este matura, bazata pe dragoste si respect.

| andi a răspuns:

Dupa un timp apare monotonia... daca unu nu face nimic in privinta asta... apar certuri, motive...relatie se duce ...usor usor...sad

| lia a răspuns:

Dupa o anumita perioada de timp, daca relatia nu este "intretinuta" este normal sa intervina monotonia. Dar ceea ce spui tu este lipsa de compatibilitate si de comunicare. Majoritatea lucrurilor intr-o relatie depind de comunicare, daca se ajunge intr-un punct in care nici unul, nici altul nu mai aveti cu ce sa va impresionati, inseamna ca ar fi timpul sa inchei aceasta relatie, pentru ca deja se stie finalitatea ei.
Daca exista iubire, atunci sunt convinsa ca se gaseste o modalitate sa se rezolve aceste lucruri, dar daca voi va certati din orice, sunt convinsa ca iti este cam dificil sa observi micile bucurii care ajuta o relatie sa infloreasca happy

auran
| auran a răspuns:

Chiar daca ar exista iubire, eu cred ca este lipsa de respect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna dupa parerea mea, ca nu ste prea multa"chimie"intre ei.Sau tinereta, nevoia de a explora lucrui noi.Intr-o relatie trebuie sa ti mereu flacara aprinsa, sa vi cu lucruri noi tot timpul.