| cccp_4613 a întrebat:

Credeti voi ca o fata de 17 ani merita sa se sinucida din cauza parintilor ei care iubesc banii nu pe ea. ce va spun e real credeti-ma imi este frica de viata ei ce pot face pentru ea ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| GuessWho_8607 a răspuns:

Buna! Normal ca nu merita.
Cand spui ca parintii tai iubesc banii mai mult decat pe tine, primul lucru la care ma gandesc este ca ai tai sunt plecati in strainatate... Daca gresesc, te rog sa ma scuzi, dar daca am dreptate parerea mea e ca ei fac asta pentru ca tu sa ai un viitor mai bun. Incearca sa fii cuminte si sa lasi gandurile astea deoparte. Foarte multi tineri, cand au o problema (nu neaparat f mare), primul lucru la care se gandesc este sinuciderea.
Sfatul meu este sa vorbesti cu ei, sa le spui ce-ti trece prin minte ca ei sa inteleaga mai bine supararea ta. Bafta!

2 răspunsuri:
| AnonimA a răspuns:

happybuna

nu nu merita normal ca nu dar eu nu pot sa cred ca iubesc bani si pe ea nu daca ar iubi doar bani de ce au mai facut acest copil?

totusi spune-i ca nu trebuie sa se omoare pentru asta mai are putin si o sa iti face propria familie si nu o mai fie nevoita sa ste langa parinti eisad

bafta

| michaelj a răspuns:

Fara nici un dubiu. Daca parintii tai iubesc banii mai mult decat pe tine, trebuie sa te sinucizi imediat. Daca te sinucizi o sa ajungi intr-un loc in care lumea nu o sa fie acaparata de bani si o sa fie numai iubire si voie buna.