| Mikkaa a întrebat:

Credetii ca baietii pot iubi sincer...sau doar fac misto de fete?

30 răspunsuri:
| DvAndreo a răspuns:

Daa(cateodata mai sincer decat fetele)-sincer!

| creativdestr a răspuns:

Salut. De obicei baietii sunt sinceri (Care tin la tine ) dar se mai intampla sa spuna cate vreo minciuna nevinovata doar ca sa te protejeze. Uni baieti pot sa faca si misto de fete dar iti vei da seama de asta daca ti se va intampla.

| Polaris a răspuns:

Da, putem iubi sin- Haha, țeapă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da"! Acum depinde nu orice baiat de pe strada poate tine la o fata. Acesti baieti sunt peste tot in jurul nostru dar noi nu ii descoperim :* De obicei fetele nu cauta dragostea sincera sau adevarata ci baieti cu bani tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de aceea acesti baieti dispar sad Deci nu toti baietii iubesc sincer o fata :*

| neutrino a răspuns:

Daca au de cine atunci fac relatii la misto, tot la fel cum fac si fetele. Se pare ca astfel de relatii sunt la moda, sunt cool. Asta pana cand le cade cineva cu tronc.

| PoeTuL05 a răspuns:

Da noi nu suntem oameni?
Normal ca putem iubi.Sunt unii baieti care nu au pe cine iubi, pentru ca fetele totdeauna adora baietii duri ca sa aiba ce imblanzi.Nu e vina lor ca nu te iubesc.e vina ta ca nu-i faci sa te iubeasca...

| drogh a răspuns:

Şi unii băieţi pot iubi cu adevărat. Nu toţi sunt la fel. Alţii vor doar să profite de inimile fetelor ca să le poată rupe, iar alţii au grijă de ele ca de nişte bibelouri.

| Adrian37 a răspuns:

Putem iubi foarte sincer happy

| Urpaniel a răspuns:

Dacă mă iubesc singur se pune?

| sebymafia1214 a răspuns:

Vor doar sa le ***.

| h3r a răspuns:

Mhm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi dupa mine, as spune ca sunt chiar mai sinceri, unii, altii lasa de dorit ca si fetele, dealtfel.Depinde de persoana si intr-un caz si an altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot iubi şi sincer şi " la mişto ". Totul depinde de fata pe care " au pus ochii ". Dacă e o rapandulă prăpădită pe care n-ai putea da nici măcar 2 lei, dar care are un corp frumos(care îi va face pe gibonii respectivi să exulte şi să exclame tradiţionalul: " eşti bună "), atunci doar va face mişto de respectiva pentru a o avea în pat şi pentru a se da mare şmecher şi mascul în faţa prietenilor, după care o va părăsi în " doi timpi şi trei mişcări ", făcând-o pe biata maimuţică să cadă în depresie şi să se repeadă pe TPU pentru a pune întrebări idioate la categoria " Dragoste şi Sex ".

| SweetMaryXD a răspuns:

Pai depinde in principal de ei: daca ma gandesc foarte multi fac misto, insa unii pentru ca nu vor sa iti dai seama ca te iubesc.

| maximrobertalin a răspuns:

Eu sunt baiat si sunt sincer eu iubesc adevarat si stai calma trebuie sa ai incredere in tine safi sigura de ce a ce faci

| Dariusuu a răspuns:

Dar ce suntem noi roboți?

Nu mai vorbi prosti, așa cum iubește o fată sincer așa iubesc și băieții. Totul depinde de fiecare persoană în parte.

| soricelulRulz a răspuns:

Normal, si ei sunt oameni si eu sunt suflete, nu ii baga pe toti in aceeasi "oala" nu toti sunt la fel unii iubesc mai mult decat iti poti tu imagina diferenta dintre noi si ei e ca ei nu prea arata ceea ce simt

| GreenCoffe a răspuns:

Eu sunt baiat si iubesc sincer, nu as putea sa-mi bat de joc de fata pe care o iubesc

| Ana_4223 a răspuns:

Da desigur, dar depinde mai mult de fata daca fata poate sa ii faca sa iubeasca sincer.

| SantaAndrei a răspuns:

Cand o sa gasesti fete care sa faca asta sa ma anunti happy eu nu prea am avut noroc happy

si da, exista baieti care pot iubi sincer, pe cine meritawinking eu sunt unul dintre ei happy dar uneori suntem daramati de toate panaramele care isi bat joc

| 48KRazvan a răspuns:

Putem iubi ma, unde ai auzit ca nu? Pariez ca la "prietenele" tale.

| mona a răspuns:

Sunt baieti care iubesc si sincer

| Voidwithin a răspuns:

Crezi ca baietii nu sunt oameni?
Unii se joaca unii sunt seriosi valabil si in cazul fetelor, dar au un mare dar baietii nu se prefac ca iubesc cum fac unele fete.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Sigur ca si baietii pot iubi sincer si din toata inima happy

| Andwta a răspuns:

Pot iubi si ei sau sa te ia la misto cum ai zis tu. Depinde ce fel de baieti sunt.

| HueyFreeman a răspuns:

Asta depinde de tine. Daca meriti iubirea sau misto-ul.

| RAY a răspuns:

Depinde de varsta, cum ne domina dorinta sexuala la pubertate vrem mult sex asta insemnand perioada 16 ani -20, 22 de ani, ne maturizam pe la 25 de ani si da putem iubi sincer, orice om poate iubi sincer, cred ca prima iubire e cea mai sincera din toate, trebuie sa intelegeti ca dorinta sexuala e mare nu e vina noastra

| KnowEverything a răspuns:

Asta e o intrebare gen : face mărul mere? laughing

| Chαяtreux a răspuns:

Da, si ei pot iubi sincer.