| claudia_4698 a întrebat:

Credetii in dragoste virtuala? Eu am gasit un tip pe net, vorbim zilnic, ne placem asa dar? Nu stiu ce sa cred pentru ca eu sunt dupa o relatie de 4 ani care s-a terminat prost.

17 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Sa Terminat prost pentru ca nu sa mai reusit sa continue frumos si a disparut ce era mai frumos intre voi doi! Ca tu ai cunoscut un tip pe internet despre care spui ca l placi dar totusi tu pentru ca vii dintr o relatie care a durat 4 ani si s-a terminat prost esti un pic mai retinuta.La Fel de retinuta erai si daca l cunosteai si altfel nu doar virtual! Dar Virtual iti recomand sa fii mai precauta si sa nu crezi in totalitate tot ce ti se spune.Sa pastrezi o oare care distanta,! ok? De Ce nu.e posibil si astfel de relatii Acum asa este la moda Dar mare grija ok?

| Georgeeeeeeeee a răspuns:

Why not? dar nu cu cele mai mari speranţe, aşteaptă date-ul cel mai bine.

| neutrino a răspuns:

Ai cautat povesti, povesti ai gasit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista dragoste virtuala, doar simpatie.

| claudia_4698 explică (pentru anonim_4396):

Ma rog vorba vine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru claudia_4698):

Ai intrebat bine, spun ca nu poti avea sentimente pentru cineva la km distanta de tine, mai ales cand il cunosti pe internet.
E usor sa-ti ascunzi defectele in lumea virtuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,cred.Depinde doar de sinceritatea celor doi, care se poate confirma in timp.Mult noroc.

| pisicutzamik a răspuns:

Buna.eu una nu cred si sa-ti spun de ce pentru ca nu stii peste ce om poti da in realitate stii ca multi se ascund in spatele monitorului cu multe defecte, poate nu este cazul baiatului cu care vorbesti tu, eu una nu cred, prefer sa fiu intr-o relatie cu un tip pe care il cunosc sau sa stiu cate ceva despre el de la cunostinte. apropo imi pare rau pentru relatia pierduta! ai grija de tine!kiss

| claudia_4698 explică (pentru pisicutzamik):

Pai am fost casatorita si am si un bebe mic si m-a lasat pentru alta.L-am vazut la web. apai nu stiu?

| pisicutzamik a răspuns (pentru claudia_4698):

Ce inconstient te-a lasat cu un ingeras mic sad...ce suflet poate sa aibacrying

| claudia_4698 explică (pentru pisicutzamik):

Uite ca s-au despartit 2 famili si sau cuplat ei doi, ce pot face, eram prieteni ii cunosc familia ei pe fostul sot al ei(2 copii), au avut procesul cu o zi inainte noastra.Ce ma sfatui cu tipul de pe net?

| pisicutzamik a răspuns (pentru claudia_4698):

Pai eu zic sa incerci poate este o persoana buna, stii incercarea moarte nu are, daca nu va intelegeti ramaneti amici si atat ca nu este inceputul sau sfarsitul de la tine exista si alti barbati, dar macar incearca sa nu ramai cu gandu:uite ma nu am incercat macar sa-l cunosc pe acel baiat!kiss

| VampireBlood a răspuns:

Eu cred, daca exista incredere merge.Eu sunt cu un baiat de 9 luni si tot pe net l-am cunoscut

| TheBlackAng3l a răspuns:

Eu pot sa iti zic ca am intalnit o fata minunata prin intermediul hi5-ului cum era acum cativa ani la moda... orice e postibil, nu rata sansa

| Teolps a răspuns:

Cam ce distanta e intre voi? Si e important daca va puteti vedea, dragostea virtuala nu e exista.e doar o joaca(fara a te putea vedea fata in fata) happy

| claudia_4698 explică (pentru Teolps):

Pai cam vreo 200 de km. vrem sa ne vedem pai iti dai seama dar momentan nu vreau ca ii prea repede.

| SemDel a răspuns:

Incearcati norocul!happy