In primul rand:
credeti (cu un i)
ca nu k
relatie nu relatii
si ce eu cred ca este bine sau normal poate pentru tine este prea mult sau prea putin in domeniul sexului totul tine de nivelul de confort al fiecaruia si mai ales ce ii face placere... asa ca singura in masura sa raspunda la treaba asta esti tu.
dar am o singura intrebare: ce intelegi tu prin "toate nebuniile in pat"?
Normal ca este. Ajungi sa te cunosti cel mai bine. Atat in pat cat si in viata de zi cu zi. Ce iti place si ceea ce iti displace. Daca nu ai retineri nu as vedea de ce.
www.biroticamall.ro
Avand in vedere ca este o relatie serioasa si de o perioada mare de timp, da este normal, dar trebuie sa mai lasi cate ceva si pentru a oferi partenerului cate o surpriza sa nu devina relatia monotona si sa nu ai cu ce sa inreviezi acea flacara!
Este cea mai sigura cale de a-ți distruge sau a-ți afecta relația, fie direct, prin afectarea entuziasmului legăturii voastre, fie indirect, prin toate consecințele care decurg din căderea morală a păcatului desfrânării!
Prin ceea ce spui tu, riști să întârzii o eventuală căsătorie cu câțiva ani buni. Și o dată întârziată excesiv, pe lângă gravitatea păcatului, se mai adaugă și consecințele acestuia. Una am menționat-o, pierderea entuziasmului. Doar așa îmi explic cele 5-6 cazuri pe care le cunosc personal, de persoane care au stat, 5, 7 sau chiar 8 ani împreună înainte de a se... despărți! Cancerul păcatului nu stă degeaba!
Daca nu faceti nebunii in pat va intervine momotonia in partidele de sex si sigur veti renunta la relatia voastra.
petre_3712 întreabă: