| bianka93 a întrebat:

Credety ca relatile la distanta pot dura o perioada lunga? ati avut o asemenea relatie?:d

Răspuns Câştigător
| cosmina05 a răspuns:

Da cred pentru ca am o relatie la distanta.si e minunat pentru ca am gasit un baiat asa cum imi doream.ne vedem cam rar o data pe luna, insa urmeaza sa fim mai aproape unul de celalalt

9 răspunsuri:
| Keshaaa a răspuns:

Poate dura mai mult de un an jumatehappy

| kyttu a răspuns:

Nu prea cred pentru ca el sau ea isi va gasi o iubit/a si va uita de X[tine]

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Niciodată nu am crezut și nici nu voi crede în așa ceva!
Pa, pa.

| AnA_2669 a răspuns:

Eu cred ca pot dura mult timp daca e incredere, iubire si intelegere reciproca! Am avut o astfel de relatie, eram impreuna de vreo 5-6 luni, el a plecat la bucuresti, vreo 2 luni totul a mers bine, dar apoi s a intamplat despartirea, din cauza ca el nu m a iubit asa de mult incat sa faca sacrificii pentru a mentine relatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De rezistat nu stiu daca rezista insa sa-ti spun povestea mea.Eu am fost cu un baiat 3 luni, a fost vorba de o relatie la distanta, dupa cele 3 luni ne-am despartit.Ne-am impacat dupa aproape 4 luni in care nu am vorbit decat de vreo 5 ori pe mess si atat.Acum suntem iar impreuna de aproape 2 lunihappysi mai e putin pana vine acasa si in sfarsit o sa-l simt aproape de mine(e plecat din tara). Sincer nu stiu ce sa spun, unele rezista insa altele nu. Daca ai o relatie la distanta ai sa vezi ca la un momentdat o sa te saturi de distanta dintre voi, o sa-l vrei aproape de tine, sa-l strangi in brate, sa-l saruti, sa te simti iubita. E greu, e foarte greu, iti zic din propria experienta.Cum o sa te simti cand o sa le vezi pe altele cu iubitii lor de mana pe strada sau in parc si tu sa stii ca prietenul tau e undeva departe si va vedeti foarte rar? Poate relatia ta va rezista, poate nu, cine stie... Oricum eu iti urez sa fii fericita:*:*:*

| Romancutza a răspuns:

Da.eu cred si sunt implicata in una.

| happybunny a răspuns:

Buna.Cu siguranta NU EXISTA! Am trait o astfel de experienta...relatie la distanta de 500 de km. Motivul despartirii nu a fost nimic altceva decat distanta. Este doar o iluzie.

| KiddSimo a răspuns:

Offf...eu sunt din tg jiu...si am stat cu un ardelean, un baiat din hunedoara 1an jumatehappy

ce sa-ti zicthinking

dureaza dar nu foarte mult.ptr ca intervine gelozia, intervine dorul, intervin anuminte stari pe care nu le poti controlahappy

happy:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista daca esti multumit. am o relatie de un an jumate. sunt avantaje si dezavantaje. iar distanta nu trebuie sa fie mare;

Întrebări similare