| LarissaKanako a întrebat:

Creierul meu îmi spune ca nu mai simt nimic pentru el, dar eu continui sa îl visez, după ce ne-am despărțit am avut o perioada în care m-am împăcat cu ideea, dar acum aceste sentimente revin din nou
De ce?

4 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Iti recomand Mind Architect, episodul despre Elefant si Calaret.
Creierul nostru are acea parte care se ocupa cu instincte, sentimente, idei procesate fara sa ne dam seama si cealalta parte, care se ocupa cu rationalul.

Daca esti sub 20-23-25 de ani, partea rationala este inca in formare, iar gandirea ta este inca in formare, de aceea este foarte normal ca partea cu sentimentele sa detina controlul, oricat ai incerca sa activezi gandirea. Plus ca in timpul somnului, rationalul e in stand by incat a II-a zi sa fie in turatie maxima.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu exista neaparat un raspuns fix deoarece fiecare dintre noi este diferit cand vine vorba de astfel de situatii. Unii trec peste o despartire in cateva zile, saptamani, pe cand altii proceseaza mai greu din punct de vedere emotional si rational, in luni sau ani.Din moment ce nu ai oferit detalii, e cam greu de presupus. Daca ati avut o relatie de lunga durata sau poate chiar una scurta in care te-ai oferit trup si sfulet, e de asteptat sa tot oscilezi intre etape de tipul am trecut peste/ de fapt inca tin la el.In cazul in care te simti coplesita, iti sugerez sa lasi trecerea timpului sa isi faca treaba, e cel mai pasiv mod de a te vindeca fara sa te strafoci prea mult.It will get better.

| Hyperion7 a răspuns:

Înseamnă că ori ai fost manipulată, astfel încât să devii dependenta de el emoțional ori tu ai niste probleme de atașament pe care probabil nu le-ai rezolvat, iar acum se manifesta sub acesta forma.

Răspuns utilizator avertizat