| Cristyn a întrebat:

*Crezi ca ai putea sa definesti iubirea? cum

Răspuns Câştigător
| Rebeca_1903 a răspuns:

Nimeni n-a putut defini vreodată IUBIREA. Trebuie s-o trăieşti, trebuie s-o simţi. Numai marii îndrăgostiţi ŞTIU CU ADEVĂRAT CEEA CE ESTE IUBIREA. IUBIREA, ar fi unirea a două fiinţe care ŞTIU într-adevăr SĂ IUBEASCĂ. Pentru ca să existe CU ADEVĂRAT IUBIRE, este necesar ca bărbatul şi femeia să se adore în cele şapte MARI PLANURI COSMICE. Ca să existe IUBIRE, trebuie să existe o adevărată comuniune sufletească în cele trei sfere ale GANDIRII, ale SENTIMENTULUI şi ale VOINŢEI Când cele două fiinţe vibrează armonios în gândire, în sentimente şi în actele lor de voinţă, atunci IUBIREA se realizează în cele şapte planuri ale conştiinţei cosmice.

10 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

A iubi inseamna a gasi fericirea noastra in fericirea altora...

| nana a răspuns:

Salut Cristyn. Eu am ceva mai mult de varsta ta si iubirea o definesc astfel: Iubirea este bucuria de a face altora bucurii.Gandesc ca daca iubesti pe cineva te bucuri facandui bucurii. Iubirea este elixirul vital, izvorul sanatatii, al puterii si al energiei pentru fiecare om. Iubirea este atunci cand sufletul tau incepe sa cante si florile tale infloresc singure. Iubirea nu este intre doua persoane. Ea este un stadiu al constiintei tale. Ea uneste persoanele umane, fara sa le confunde.In iubire se arata telul existentei tale. Iubirea este o promisiune, odata data nici o data uitata si lasata sa dispara. Iubirea este ceva atat de deosebit, incat n-o poti ascunde unde exista, nci s-o simulezi acolo unde nu exista. Iubirea este patria sufletului, arhitectul universului.Cat timp iubesti stii sa ierti. Iubirea nu este un targ :te iubesc pentru ca ma iubesti; iubirea este o certitudine, te iubesc pentru ca te iubesc. Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa si un suflet smuls din piept. Iubirea este viata si daca iti lipseste iubirea, iti lipseste viata. Sper sa fii inconjurata de multa iubire si sa nu cunosti definitia dezamagirii.Sa fii iubita. Pup.
nana

| deea40 a răspuns:

Wow nana ai putea sa scrii un roman. ai scris totul asa de frumos despre iubire.
sunt de acord cu tine...

| elena a răspuns:

Clar ca este un sentiment si nu de orice fel, ci numai de dragoste pentru o persoana...atentie, de sex opus, dar se pare, ca poate fi si un sentiment de afectiune, de pretuire pentru cineva sau ceva, care de fapt, mai degraba poate fi dragoste, cum ar spune nemuritorul Caragiale... "si vice-versa, domnule!".

| GyeBaek a răspuns:

Iubirea nu se poate devini dar se poate simti.

| foxi a răspuns:

Ai obsesii de pui intrebari duble?

| Cristyn explică:

Nana eu am 21 tu? cred ca cu toti am putea scrie o duzina de carti in care sa definim iubirea? Iubirea nu se poate defini in cuvinte, ea se simte, e un sentiment ce nu poate fi definit cu exactitate.

| alleyy a răspuns:

"Iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de rău. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură. Iubirea nu încetează niciodată"

| Razvan a răspuns:

Nu.Personal,ma depaseste subiectuloh go on

Întrebări similare