| eubahhh a întrebat:

Crezi ca daca iti doresti ceva din tot sufletul se indeplineste? eu imi doresc ceva, dar nu stiu ce sa cred! funda la cel mai frumos raspuns!

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti, si sa speri ca se va indeplini. Nu trebuie sa stai si sa te rogi aiurea, nu iti pica nimic din cer.Trebuie sa te chinui ca sa iti indeplinesti dorinta. Numai tu iti poti indeplini dorintele.
Bafta

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde ceea ce iti doresti pentru ca nu orice se poate indeplini in viata.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Mie îmi place să cred că da. Bineînţeles, cu condiţia să nu fie vorba despre ceva absurd, şi ca tu să depui tot efortul posibil.

NOname
| NOname a răspuns:

Depinde şi ce faci, ca acel ceva să se îndeplinească.

| BigBang a răspuns:

Nu iti pica nimic din cer,eventual precipitatii.
Ideea ca:,,daca crezi in ceva cu toata taria pe care o ai pana la urma se va indeplini",se refera mai degraba la faptul ca,,,daca crezi in ceva atat de mult si nu te dai batut,pana la urma optimismul, persistenta si perseverenta te vor ajuta sa obtii,, acel lucru mult dorit".

| UnZambetTeRog a răspuns:

Pai. Trebuie sa faci ceva ca sa se intample. Nu trebuie sa astepti sa ti se dea totul in mana.
Succes pup.:X
P.S. Depinde ce vrei

| Fetitza_9736 a răspuns:

Se indeplineste. daca muncesti din greu sa il obti.

| CinevaOricineAntiJustinBieber a răspuns:

Da...La mine a functionat dar am asteptat vreo 2 ani sperand intruna laughing De fiecare data imi doream la ziua mea de nastere si uite ca a functioanat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu te ajuta, dar nu iti pune in traista!
Asa, pot sa stau si eu in pat o eternitate, sa imi doresc sa mut muntele din loc. Dar nici nu pun mana pe el, insa imi doresc. Oare se va indeplini love struck?

Întrebări similare