| Daysukki a întrebat:

"crezi ca faci ce vrei tu? asta crezi? ce inseamna sa traiesti dar sa visezi? chiar crezi ca stii ceea ce vrei cu adevarat?" cam asta este tot ce aud de la parinti si mintea imi este in toate directiile,"de ce toti imi cer ceea ce stiu ca pot face dar nu vreau?" un alt mister intunecat al mintii mele... acum fara atata filozofie, toti imi cer lucruri care nu-mi comvin, de ce vor "ei" sa invat sau sa nu imi mai pierd timpul sau de ce " sa fiu un copil normal"? "ei" imi vor binele, dar daca nu am nevoiei, adica, daca eu vreau cu totul altceva "ei" de ce nu ma lasa in pace. de cate ori in mintea mea sunt cine vreau sa fiu iar in realitate sunt o fraiera confuza prinsa intre atatea lucruri idioate, am tot ce-mi doresc, oameni care ma iubesc si de asemenea ii iubesc, dar cu toate astea eu imi doresc cu totul si cu totul altceva, nu vreau sa invat sau sa ma fac naiba cine stie ce, eu vreau doar sa fiu eu dar toti imi taie aripile!

sunt constienta ca multi nu intelegeti dar intrebarea este una de-a dreptul banala :
cum pot fi eu, sa ma cunosc cu adevarat? oare voi chiar va cunoasteti cu adevarat? sau aveti si voi ca si mine, secrete intunecate, uitate in trecut? dar oare exista raspuns la aceasta intrebare?

Răspuns Câştigător
| lolly_3072 a răspuns:

Pai gandeste'te ca iti vor binele,altfel te'ar lasa de capul tau
si nah ca orice parinti te iubesc siv or cei mai bine pentru tine chiar daca inseamna sa te tina in lesa mai tot timpul, stiu cum e.
numai ca eu le multumesc alor mei pentru ca acum nu consum etnobotanice, fumez sau prostii din astea.si nu'mi psune eu nu o sa ma apuc niciodata,ca nu te credlaughing
deci incearca si tu sa inveti,nu sa stai toata ziua,mcar sa ii faci pe ei sa taca, si apoi esti libera sa faci tot ce'ti pofteste inimioaratongue
pup, loly:X

1 răspuns:
| inutill_7232 a răspuns:

Pai``ai putea fii libera.dar dc nu incerci sa fii pentru tine.adica faci deseori ce iti zic parintii.si cauta si uh un loc unde te simti in largu` tau.acolo poti sa fii cum vrei uh.