| LexuDeea a întrebat:

Crezi ca mai exista in ziua de azi iubire adevarata? Ai vazut, in ultimul timp baietii vor doar sex, iar pe urma lasa fetele

Răspuns Câştigător
| MaDeclarFan a răspuns:

De vina sunt si fetele. Nu stiu sa se poarte cu baietii, stau dupa fundul lor de parca ei sunt printesele, se lasa imediat la pat daca ei incearca, si atunci baietii cum sa nu le lase? Barbatii mereu au vrut si vor vrea sex, diferenta e daca gasesc femeia pe care sa o si iubeasca, femeia care stie sa se respecte si ca nu are nevoie de un barbat ca sa se simta bine. Pana o gasesc, isi fac poftele cu fraierele care pun pe primul plan barbatul, in loc sa se puna pe ele. Si nu, nu spun asta pentru ca sunt baiat, din potriva, sunt si eu fata

28 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Exista.Daca stii unde si cum sa o cauti.Si,bineanteles,la momentul potrivit.

| Doηηa a răspuns:

Exista,dar ne uitam in partea gresita(eu).Si da, baietii care ii plac cu adevarat si vreau sa ii schimb, vor doar sex...

| MaDeclarFan a răspuns (pentru Doηηa):

"ii plac cu adevarat si vreau sa ii schimb", cum vine asta? Daca placi o persoana, nu vrei sa o schimbi. Daca vrei sa o schimbi, insemna ca nu o placi cu adevaret

| RAY a răspuns:

Da cand a existat asa ceva in istoria umanitati? de milioane de ani noi primatele funcionam ca alte primate adica barbatul cauta femela tinere care sa le fertileze iar femela cauta un mascul potrivit ei,adica masclul alfa cu stare sociala economica sau lider de grup, chestia asta va vi forever and ever, faza cu iubirea e doar o iluzie inventata de noi pentru a da sens existentei noastre si asa mici si plina de suferinta
e si logic ca un baiat pana se maturiseaza economic, fizic, mental sa faca asa ceva ce ai vrea unu de 17 ani sa se insoare? tineretea pentru multe animale inseamna experiente,diversitate,omul are dorinta lui inascuta sa spun asa,desigur ipocrizia nu scuza bataia de joc,eu spun sa fi sincer cu o persoana de la bun inceput nu fals,prefacut, cand un barbat se maturiseaza atunci cauta ceva serios, stabil, tu de ce crezi ca multe fete aleg barbati mai in varsta? ca asa faceau stramosele noastre, acel mascul alfa nu era tanar avea experiente destule si era lider de grup, intr-un studiu sa si dovedit ca barbati prefera tinere si femeile mai in varsta cica
b -16 -24
f 30-35
se poate observa diferente majore

| neutrino a răspuns:

La unii mai exista... Chiar daca nu mai exista, noi trebuie sa speram ca exista!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ti-a tras-o, dupa te-a lasat?
Pacat, eu nu mi-as fi bagat taralau nici macar in gura ta.As simti ca mi-l insult.
Sfarcurile tale nici macar nu s-au format bine si vorbesti despre iubrie.Fa, ma - ta stie ce faci pe net? Nu, normal ca nu stie, daca ar fi stiut s-ar fi sanzurat demult afand ce fel de copil cu deficiente de nanism tiroidian a fatat.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Daaa exista.Tot acolo unde sunt si unicorni!

| Mussette a răspuns:

Eu cred ca exista. asa cum lasa baietii fetele, sunt si fete care lasa baietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca fetele or vrea doar tinutul de mana, mda.
maturizeazate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai naibii baieti, manca-i-ar ciuma sa-i manance, sunt atat de nesimtiti. Iti deai seama, vor doar sex si pe urma lasa fetele. Ce nenorociti. Nu e ca si cum fetele alea ar fi suficient de proaste incat sa haleasca momeala plina de balega pe care le-o arunca toti labarii.

Răspuns utilizator avertizat
| NameHarris a răspuns:

De ce in todeauan numa baieti sunt de vinalaughing) cica vor numai sex! Voi nu vrei numai bani?

| anonim_4396 a răspuns (pentru NameHarris):

Scuza lor eterna ce sa le faci, fetele toate sunt sfinte iar noi dracii laughing

| NameHarris a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact! laughing

| Happyjump a răspuns:

Nu mai exista absolut deloc.

Răspuns utilizator avertizat
| Anonymous999 a răspuns:

Exista dar din pacate in ziua de astazi se pune accent pe sex si mai putin pe dragoste.

| KinderRM a răspuns:

Bună.

Cum voi, fetele, vă bateţi cu pumnii în piept că nu toate sunteţi la fel, aşa nici noi, băieţii, nu suntem la fel. Chestia este doar să ai răbdare şi să crezi întradevăr că acea persoană specială pentru tine este undeva şi va apărea odată şi-o dată. Dacă o fată cât şi un băiat se grăbesc şi se combină cu tot felul de fete/băieţi care nu sunt ceea ce par, de asta ajung fetele în ipostaza asta, să fie dezvirginate şi după lăsa-te. Nici voi nu gândiţi majoritatea, iartă-mă că o spun. Chiar nu ştiţi ce vreţi de cele mai multe ori şi chiar nu alegeţi ce trebuie. Credeţi că dacă aţi văzut un băiat cu pătrăţele, blond şi ochii verzi este perfect. Ei bine, nu prea este aşa. Aparenţele înşeală şi oricine v-ar spune că nu este o alegere bună nu ascultaţi, ci chiar accentuaţi treaba. Când vă treziţi şi vedeţi că totul a fost exact cum a zis o persoană din viaţa voastră care ţine la voi şi voi aţi dat-o la o parte, vă întoarce-ţi cu; ' iartă-mă. '. Mai aveţi şi un orgoliu prostesc care nu îşi are locul. Vă închideţi în voi şi ajungeţi să vă tăiaţi şi să vă spânzuraţi.
Există doar în momentul în care există fapte, comunicare, răbdare, încredere şi respect reciproc. Altfel, este egal cu 0 tot ce încearcă persoanele respective să realizeze.

| Loola19999 a răspuns:

Exista iubire! Dar rar gasesti o fata sau un baiat care sa traga de o relatie stabila, sunt baieti care nu parasesc fetele dupa sex si sunt fete care nu se despart de baieti c-au uitat de-o aniversare...Ei sunt foarte rari. Dar da, exista!

| anonimaaa01 a răspuns:

Nu toti baietii vor numai sex altii chiar iubesc si apreciaza persoana de langa ei.

| IcyBlu a răspuns:

Da, exista. E aceea pe care o oferi tu din toata inima.

Cea pe care o asteptam poate fi sau nu poate fi adevarata. Daca o dezbraci de toate minciunile (indiferent daca sunt facute cu buna sau rea intentie) ai sa observi ca nu e mare lucru de ea. Insa daca ceea ce mai ramane nu te deranjeaza sau, mai mult, iti place, poti sa o consideri ca fiind una adevarata.

| OQdpNet a răspuns:

Draga Deea, sunt sigur ca mai exista iubire adevarata, cel putin eu unu o experimentez in fiecare zi. Insa, eu am deja o varsta. Am trecut de adolescenta.
Una dintre principalele cauze este sexualitatea excesiva cu care suntem bombardati din toate partile. Videoclipuri muzicaLE, seriale, filme, emisiuni, publicitate, s.a.m.d.
Astfel se induce in mintea posesorilor de testosteron (un hormon care este specific barbatilor) ca femeia este un lucru, si nu o fiinta vie. Un lucru de care te poti folosi si apoi arunca. Daca esti o fire mai sensibila (majoritatea femeilor sunt) incearca sa nu ai de-a face cu astfel de indivizi pentru ca te vor face sa te simti foarte nasol.
Ca adolescenta, e bine sa ai cat mai multe experiente, sa cunosti cat mai multe tipuri de oameni, dar sa nu-i lasi sa te raneasca, iar daca o fac sa-i indepartezi din viata ta.
Totul depinde de DECIZII, nu de CONDITII.

| yulyan32 a răspuns:

Mai exista, dar multi dintre ei sunt virgini si au aceasta gandire, ca nu va neglija niciodata o fata laughing)

| TheOne77 a răspuns:

Exista,doar daca gasesti baiatul potrivitwinking

| Loredana_Dragulescu_1993 a răspuns:

Iubirea adevarata exista doar ca nu trebuie cautata.trebuie sa o lasi sa vina de la sine.nu trebuie sa te grabesti orice persoana pana la urma isi va gasi dragostea.