| Bєíbч a întrebat:

Cu ar fi baiatul perfect pentru voi?happy Fundita pentru cel mai bun raspunsbatting eyelashes. [Intrebarea e pentru fete big grin]

Răspuns Câştigător
| ing3rd3mon4u a răspuns:

Buna.
Baiatul perfect pentru mine este:
atunci cand stie sa se compoarte frumos cu mine, sa ma accepte cu calitati si defecte, cand sunt trista sa ma faca sa zambesc, cand plang sa ma faca sa rad, sa ma trezeasca dimineata cu un Te iubesc, sa ma alinte, sa ma sune cand ii este dor de mine nu doar pentru a ma suna pur si simplu sa vada pe unde sunt sau ce fac, sa se ingrijoreze pentru mine daca patesc ceva, la culcare sa imi zica noapte buna somn usor puiut, te iubesc mult...
Sa il vad cand se enerveaza si sa il fac sa radabig grin. sa ma enerveze si dupa aia sa ma faca sa rad, sa imi arate ca ma iubeste, sa ma prezinte parintilor lui, amicilor.
Sa mearga cu mine prin ploaie.sa ma tina strans de manabig grin sa ma pupe pe obraz...sunt o gramadabig grin...
whistlinglaughing
:X
sa vorbeasca cu mine indiferent de ce ar fi. sa fie tata, mama, sora...frate.totul pentru mine. Sa ma pot baza pe el in momentele cele mai grele din viata mea.sa fie langa mine, sa ma sprijine. Si la tot ce am zis este valabil si pentru minebig grin.:*

fundita?big grin

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Aliiinuuus a răspuns:

Eu am gasit baiatul perfect pentru mine love struck.

Brunettt cu ochii verzi, sa ma aceepte cu calitati si defecte, sa fie amuzant, sa ma iubeasca neconditionat, sa fie in stare sa faca orice pentru mine (la randul meu si eu pentru el), sa am ce vorbi cu el, si sa imi fie cel mai bun prieten :d

| alexandru171 a răspuns:

Off ingerashfaraaripi01 ce frumos ai zis tu da-mi idu tau poate ma incadrez prin descriere cati ani ai?

| SoundTapes a răspuns:

Pai sincer, baieti perfecti nu exista. Toti au defecte, insa daca aflam sa le pretuim cu siguranta va fi. Pentru mine orice baiat ar fi perfect. Sa arate bine, sa stie cum sa se comporte sunt calitatile cele mai de pret pe care le au ei la un prim contact vizual. Apoi urmeaza simtul umorului si alte calitati pe care le descoperi cu timpul. Pana la urma daca vrei tu orice baiat poate fi baiatul perfect pentru voi. Nu conteaza. Daca tie iti place si incepi sa il cunosti pentru mine este baiatul perfect.

| SSSOMG a răspuns:

Din punct de vedere fizic poate fi perfect...dar sigur ii lipseste ceva la caracter...nu exista baiatul perfect, imi pare rau happy

| nightmare1797 a răspuns:

Eu consider ca baiatul perfect este acela care ma intelege si ma iubieste.Cel care imi accepta atat defectele si calitatie, cel care ma iarta pentru toate"prostioarele"pe care le face.Acela care stie cand sunt suparata si imi da imbratisarea de care am nevoie, cel ce ma respecta, iar atunci cand ma simt singura si trista stie sa imi fure un zambet.Acela care sta si imi asculta toate povestile fara sens, toate amintirile sau toate visele.Cel care ma poate duce intr-o lume a noastra, dar fara minciuni si ipocrizie.Intr-un cuvant este cel ce stie sa IUBEASCA!

| nightmare1797 a răspuns:

Pentru mine baiatul perfect ar fi acela care ma intelege si care ma iubeste.Cel ce stie sa imi fure un zambet atunci cand sunt suparata.Cel ce imi iarta "prostioarele"mele nevinovate.Cel ce imi da o imbratisare atunci cand nu am nevoie de altceva.Cel ce sta imi asculte toate povestile, amintirile si toate visele.Cel ce crede in mine si nu asculta vorbele din jur, cel ce stie sa ma respecte si sa imi multumeasca.Cel ce ma duce intr-o lume in care existam doar noi si nu ii pasa de restul`.Cel ce ma pupa pe frunte si imi zice ca ii lipsesc.Cel ce ma ascunde de ochii lumii si ma pastreaza doar pentru el.In cateva cuvinte:CEL CE STIE SA IUBEASCA!