Hm da, te place.Insistenti unii vadIncerci odata de doua ori dar vad ca e perseverent, na daca ar fi toti ca mine probabil ar fi nasol
Eu nu insist asupra unei fete decat daca vad in sclipirea ochilor ei sau in gesturi ca ma place.Si metodele de a ma da pe langa ea nu sunt asa apropiate gen luat in brate si sa incerc sa o fortez cumva sa o sarut sau altele.Incep sa vorbesc eu ea o analizez din toate punctele de vedere, iar mai apoi incep cu niste gesturi mai apropiate, daca imi permite.
El e altfel, cu totul altfel. desi firesc asa mi se pare si mie, cum ai spus tu dar imi place si felul lui ... si cred ca i-am dat de inteles ca tin la el cel mai mult prin faptul ca odata am crezut ca a stat cu una si l-am intrebat daca numai pe aia a gasit-o iar el mi-a spus ca nu a stat cu ea si ca prietenul lui poate sa imi confirme. iar dupa toata faza asta ma intreba de ce am facut asta si ii constient de ce simt eu pentru el.
Ai perfecta dreptate. Poate sa urmareasca doar o distractie aventura.asa cum multi urmaresc la varsta lui. Spun ca nu imi pierd timpul deoare candva am pierdut am umblat si eu du aventuri.dar totul are un inceput si un sfarsit. Viata nu e facut pentru a calari toata viataMa pot bucura de tinerete si intr un mod mai frumos un mod in care sa il pot povesti nepotilor cand o sa-i am despre iubirile mele nu despre numarul fetelor care mi-au trecut prin pat.
Exact. sincer sper sa se sature si el sa fie asa. tocmai de asta ti-am spus ca nu vreau sa fac ceea ce vrea el pentru ca apoi voi fi eu catalogata altfel si chiar nu sunt genul. dar probabil am si eu tentative sa 'ii joc jocul' pentru ca imi place de foarte mult timp de el si acum ca vorbim e foarte greu. sti.ii senzatia aia cand vezi ca acum e numai cu tine si e numai al tau si nimeni nu va poate desparti, dar a 2-a zi parca te-ai trezit din vis, pe bune asa confuza in a lua o decizie nu am fost niciodata.
E clar ca te place. Daca si tu il placi pe el, nu ar trebui sa il respingi(la faza cu saruturile), caci va crede ca nu il placi si ar putea sa renunte sa mai incerce sa te impresioneze.Ar trebui sa discutati odata despre ce simtiti