| EgroegD a întrebat:

Cu câte femei trebuie' să interacţionezi, pentru a ajunge la concluzia că toate-s la fel? De câţi bărbaţi este nevoie pentru ca o femeie să concluzioneze că nu-s toţi la fel? happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo, poti sa intalnesti 10 femei sau 100 si daca toate sunt din acelasi mediu, adica toate au aceleasi standarde, nu ajungi nicaieri si iti vei face o idee despre toate fara sa le fi cunoscut pe alea bune.
Eu le clasific asa
materialiste - javre sau slabe = au in comun materialismul
femei - care stiu ce vor de la viata si stiu sa iubeasca. = dragostea
De asemenea este valabil si la barbati.

21 răspunsuri:
| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Toate-s la fel, ne viseaza legat
Legat de ele, de casa, de pat.
Toate te fac sa te simti vinovat
Si toate turbeaza ca-ti faci de cap.

...

| 5123fsda a răspuns:

Cu câte femei trebuie' să interacţionezi, pentru a ajunge la concluzia că toate-s la fel?

R: Depinde, si eu as putea zice asta dar am intalnit o fata pe care o plac acum si pentru mine ea e unica! Nu se compara cu "celelalte"!

De câţi bărbaţi este nevoie pentru ca o femeie să concluzioneze că nu-s toţi la fel?

R:Nu suntem toti la fel intr-adevar, dar o mare majoritate vor doar SEX straight face!

In concluzie fiecare persoana e diferita dar in unele puncte ne asemanam, de aceea avem prieteni tongue fiindca avem ceva in comun!

| EgroegD explică (pentru 5123fsda):

Bun răspuns happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru EgroegD):

Apropo, poti sa intalnesti 10 femei sau 100 si daca toate sunt din acelasi mediu, adica toate au aceleasi standarde, nu ajungi nicaieri si iti vei face o idee despre toate fara sa le fi cunoscut pe alea bune.
Eu le clasific asa
materialiste - javre sau slabe = au in comun materialismul
femei - care stiu ce vor de la viata si stiu sa iubeasca. = dragostea
De asemenea este valabil si la barbati.

| h3r a răspuns:

Am impresia ca o sa fie un mare razboi aici... Barbati vs Femei.
De ce ne subestimezi? De ce doar noi suntem toate la fel, iar voi nu? Sau pentru ca asa zic Parazitii? happy
Majoritatea femeilor sunt la fel, exact asa sunt si barbatii. Iar cand generalizez, o fac intr-un stil mai rau, pentru ca pana la urma suntem dezamagiti, de aceea ajungem sa zicem ca toti/toate sunt la fel. Mai ales voi, barbatii.
Sunt fete care merita apreciate pentru iubirea pe care ti-o poarta si cate face pentru tine, la cate sunt dispuse sa renunte doar petru tine; si sunt barbati care merita iubiti pentru felul lor de a fi, de a te face sa te simti cea mai frumoasa si cea mai grozava femeie, unica.

Si da, eu nu fac parte din aceea " majoritate".

Take care!

| EgroegD explică (pentru h3r):

Nu ascult Paraziţii. NU subestimez femeile. Toate sunt la fel, repet, dar nu overall. Au ele ceva-n comun. Aici e partea ce trebuie descoperită. Şi vreau un număr happy

| h3r a răspuns (pentru EgroegD):

Una e sa aiba ceva in comun si alta e sa fie la fel.
Sau scuze-le mele, tu cand ai zis "toate sunt la fel" te refereai la faptul ca suntem toate dragastoase, decente in public, nu va inselam si va iubim? happy
Doar intreb, dar ma indoiesc. Sunt destule catele, iar pe cele din grupul lor poti sa le numesti " TOATE la fel", insa de celelalte sa nu mai zici nimic, pentru ca intr-o zi o sa-ti gasesti fata potrivita iar atunci o sa-ti retragi cuvintele.

Numai bine.

| EgroegD explică (pentru h3r):

Nu-mi retrag cuvintele, pentru ca nu cred în ele. Eu ştiu că nu-s toate aşa, dar asta-i magia cuvintelor: scoţi de la om ce vrei, jonglând cu ele. Asta am făcut şi eu. Nuanţarea bărbaţi/femei v-a adus aici happy A fost un exerciţiu. Unicitatea nu-i dată de similitudine, asta ştiam. Dar am vrut să văd argumentele generate de furie (poate tongue), indignare, dispreţ faţă de cel ce-a formulat întrebarea (eu) etc. Mi-a ieşit happy Au fost răspunsuri bune, dar LuciferMaui a fost mai convingător. Oke? Oke. Numai bine şi ţie.

| h3r a răspuns (pentru EgroegD):

Interesant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai,nu toate femeile sunt la fel, si nici barbatihappy, poate asta e parerea tahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa spunem asa : la o pizzerie, in mare parte vor fi oameni modesti; la un restaurant luxos, vor fi oameni mai stralucitori. Trebuie sa stii dinainte ce vrei si asa nu vei fi dezamagit de prea multe ori. Daca te duci la pizzerie si ti se ofera o pizza Carbonara si tu vroiai caviar, atunci nu e vina lor. Continua sa te duci la pizzerie cu gandul la caviar, ca nu o sa mananci deloc, daca nu te duci la acel restaurant luxos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca să ajungi la concluzia că toate-s la fel, ar trebui să le încerci pe toate. Același lucru este valabil și în cazul bărbaților. Nu toți/ toate sunt la fel. Nu cred că ar trebui să facem generalizări, cred că ar trebui să luăm omul într-un mod unic și individual. Cine nu face asta, își dă de gol limitările din cap. Restul e cancan.

| Vix999 a răspuns:

Eu cred ca ajungem la concluzia asta destul de repede pentru ca inconstient toti avem un anume "tipar" care ne atrage. Si subconstient ne apropiem de oameni care au calitati asemanatoare ei intre ei. De aici se trage concluzia asta cum ca toti si toate ar fi la fel.

| Cleopa a răspuns:

Hei, hei, hei... putin mai usor! de ce femeile ar fi toate la fel, iar barbatii nu? din punctul meu de vedere si femeile sunt diferite si barbatii! daca tu ai intalnit doar femei asemanatoare e doar vina ta ca nu ai stiut sa alegi!

| EgroegD explică (pentru Cleopa):

Nu m-am referit la mine. Eu am întrebat lumea. Femeile sunt la fel. N-am spus şi din care punct de vedere sunt similare tongue Rămâne la interpretarea voastră happy

| Cleopa a răspuns (pentru EgroegD):

Bine, bine happy

| caterinasmile a răspuns:

Prefer sa nu ma enervez.
Cred doar ca toate si toti is la fel doar pana intalnesti persoana potrivita si atunci nu ai sa mai spui asta

| EgroegD explică:

Ha! Ce-i aici? happy Referitor la femei: dacă toate-s la fel (aşa cum cred eu, bineînţeles), nu înseamnă neapărat că-i un dezavantaj faţă de caracterul distinctiv al părţii masculine. Mă bucur că aţi văzut toţi nuanţa din întrebare, dar răspunsurile sunt parţiale. Vreau un număr. În întrebare cer un număr. Din numărul pe care-l primesc ca şi răspuns, trag concluzia: şi dacă am dreptate şi dacă aveţi dreptate happy

| EgroegD explică:

Mulţumesc tuturor pentru răspunsuri. Întrebarea a fos în aşa fel concepută încât să instige la argumente... solide. Eu zic că mi-a ieşit happy Suntem indivizi prin definiţie, deci nu suntem la fel. It was an intended tricky question. Răspunsuri bune happy Peace.