| Razvan1405 a întrebat:

Cu cateva zile in urma mi-am intrebat cea mai buna prietena daca nu vrea sa se comb cu mine pentru ca ne intelegm foarte bine intre noi, ea a zis ca dac ne comb o sa ne stricam prietenia, si ca vom avea amandoi de suferit si ca ar vrea sa ramnen doar cei mai buni priteni.
Cum as putea sa o conving sa-si schimbe parerea?
Ar trebui sa mentionez si zodiile noastre?
Pls help thx.

Răspuns Câştigător
| iubiricaa a răspuns:

Te-ai intrebat vreodat de ce ea a spus ca o sa va stricati prietenia? am citit prin reviste daca o fata care iti e buna prietena si tu ai vrea sa fiti impreuna dar ea nu vrea sa va sticati prietenia inseamna ca ea nu vrea de la tine decat o simpla prietenie nu o relatie de dragoste... Dar totusi niciodata sa nu spui niciodata ademonstreazai ca o iubesti si poate isi va schimba parerea...succes:d

3 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Nu te lua dupa zodii. Zodiile sunt idioate.

Prietena ta are dreptate, daca te certi cu ea dintr'un anume motiv, nu mai poti sa te impaci ca si un amic, ci ca si cum iubit si e mai greu.
Iar daca nu exista atractia aia intre voi doi, e ca si cum au trecut 20 de ani de casatorie. Penibil.

| goodkat a răspuns:

LOL asta seamana cu o faza dintr un film big grin arata i ce simti pentru ea si in scurt timp poate se schimbahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut si eu un film ceva de genu! si ea are intr-un fel dreptate
filmu nu avea un sfarsit prea fericit poate ca ar trebui sa lasi totul de la sine ...si poate asa se va indragostii si ea de tine! daca esti prietenu` ei cel mai bun cam stii tot despre ea sic e ii palce si ce nu deci fa ce o atrage mai multi va remarca singura ca ii dai atentie deci te va crede ca ti la ea
ff mult si poate va iesi ceva
big grin
succes:*