| SexyChick a întrebat:

Cu cati baieti trebuie sa te culci ca fata ca sa fi considerata curva? Sau mai excat ce chestii faci cand te considera lumea curva?happy

Răspuns Câştigător
| sorinl25 a răspuns:

Nu conteza cu citi baieti te culci asta nu inseamna ca esti cuva. Curva inseamna ca femeia respectiva nu are nici un sentiment fata de persoana cu care se cula ci o face doar pentru a obtine ceva sau o suma de bani

16 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Cred, că ar cam ajunge și ce ai făcut până acum, ca să îți meriți cu totul, această etichetă!
Ar trebui, să îți modifici, comportamentul sexual, pe ici pe colo, prin punctele esențiale!
Crezi că ăia doi, cu care ai făcut sex în trei, fiind beată praștie, nu au povestit, chiar la toți?
Trebuie să îți schimbi și anturajul și comportamentul sexual, dacă nu vrei, să îți petreci restul vieții, prin diverse spitale, tratându-te de diverse, boli venerice!
Chiar ar trebui să faci, chiar zilele astea, și cel puțin un control medical, privind bolile cu transmitere sexuală, că astea, tratate de la început, sunt tratabile mai lesne./ tratamentul durează ceva mai puțin.
Bts au perioade de incubație diferită, și trebuie reluate controalele peste un timp, chiar dacă ai o perioadă de abstinență, de 3-5 luni.

| MMihai a răspuns:

Se pare că te-a oribilat ideea de a fi atrasă de femei și ai căpătat o atracție subită pentru alcoolice și pentru sexul cu diverși bărbați. Bărbați să fie, chiar dacă nu aveai, cam, nici o treabă, cu respectivii.
Am văzut că lucrurile legate de școală nu au intrat între preocupările tale, sau că nu ai pus nici o întrebare despre așa ceva, sau nu am remarcat eu, să fi pus vreo asemenea întrebare, că nu am citit foarte atent, ce întrebări ai pus.
Nu am reușit, să îmi dau seama, dacă mai ești la liceu, sau dacă nu ești.
Cert este că trebuie, să te preocupe și pregătirea profesională, ar fi cazul totuși să schimbi cu totul anturajul actual care îți este foarte nociv precum și comportamentul actual, în materie de bărbați șamd.
Tu, oricum, vei face, ce vei vrea Tu și nu vei ține cont, de loc, de ideile mele!

| MMihai a răspuns:

Sorin 125 mulți, nu numai tu, faci o confuzie, între curvă și prostituată.
Nu toate curvele sunt prostituate!
Prostituatele o fac pentru bani sau pentru avantaje materiale și nu se implică sentimental.
O curvă este cu mai mulți, dar se poate implica și sentimental și nu trebuie să o facă neapărat pentru bani, o poate face și din plăcere!

| liviu42 a răspuns:

Nu este o limita de persoane cu, care sa te culci, dar daca te afisezi la scurt timp cu o alta persoana si ii schimbi des te mai vad si prieteni sau vecini si cum baieti se lauda :uite pe aia am f si eu...Asa ca fi discreta.happy

Răspuns utilizator avertizat
| maradi3 a răspuns:

Dac-ar fi sa te iei dupa jargonul popular,,simplul fapt ca esti doar cu prietenul tau, vor fi guri care vor spune"Uite la ala ce cu*rva si-a tras!"laughingtraieste-ti doar viata si nu te lua dupa barfitori! Pana la urma tot ce conteaza e sa te simti tu bine, sa fii fericita si sa nu regreti absolut nimic din ceea ce faci!

| AnNe a răspuns:

Sa pui o astfel de intrebare.

| NoChanceForUs a răspuns:

Cu câți? Gura lumii modelează adevărul după bunul plac, așa că nu contează.Mai bine nu-ți bați capul cu ce se zice, dacă nu vrei migrene.

| ynna93 a răspuns:

Cobori dintr`o masina si urci in alta...

| Je_1276 a răspuns:

Pei cand te considera lumea... faci sex pe bani sau faci sex cu 1 barbat odata si dupa aia vine altu`. Deci discretie maxima.Trebuie sa ai grija ca sa fii mereu acasa,pentru ca daca nu esti si nu raspunzi,vecinii il vad la usa, azi pe 1, maine pe altul si tot asa.Mai bine cred ca i sa va intalniti undeva, si dupa aia mergeti in bloc, dar sa aveti ceva carti la voi ca sa creada lumea ca invatati sau nu stiu.SaU iei ceva greu, si lumea vede ca baiatul vrea sa te ajute.

| Radu_2790 a răspuns:

Trebuie sa faci oral intr-un autobuzsmugsmugsmug

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

depinde de baietii cu care faci sex, majoritatea sunt secretosi dar mai exista cate-un handicapat care se lauda cite in cer si in stele, mai ales cei care au simtit ca nu te-a satisfacutwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a zis nimeni un numar, sunt doar prosti care se trezesc sa comenteze si sa vorbeasca aiurea.
Curva esti cand o faci pe bani si punct.

| foca_3903 a răspuns:

Nu e important cu cati "te culci", ci tine mai mult de imagine, de atitudine- termenul de"curva" de fapt ce inseaman ca esti nestaornica si ai mai multi iubiti deodata... in fine nu stiu de ce iti pasa de chestia asta... e important sa ai grija de imaginea ta si nu ma refer la look ci la comprtament si cu cine si cu cati te afisezi in public.

| Nicolas_8414 a răspuns:

O femeie e curva daca are sot si se culca cu tine.
in rest. daca se culca in prima noapte nu este minunat? doar asta asteptam toti, nu?