| Lorodana a întrebat:

Cu cati barbati e bine/normal sa faci dragoste inainte de a te marita?

33 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

300, daca ai mai putini s-ar putea sa divortezi...

| DenisIonut01 a răspuns:

Daca vrei sa fi o mireasa cu*va e problema ta! si raspunsul este cu nici unu, asta se face dupa casatorie in prima noapte, in mod normal, dar poti si inainte daca stii sigur ca cu acela ramai

| neutrino a răspuns:

Atunci cand te vei casatori si copii tai iti vor pune aceeasi intrebare, ei trebuie sa fie mandri de( si cu) mama lor ca nu i-a mintit!

| Wøodenpints a răspuns:

Cu toți.

| Alcyon a răspuns:

Nu cred ca e buna intrebarea ta. Ce e normal pentru unii, pentru altii e anormal sau imoral. Unii or sa-ti spuna ca trebuie sa te mariti virgina, altii or sa sustina ca trebuie sa te culci cu cel putin 2-3 barbati inainte, ca sa stii ce sa alegi. Eu una, nu cred in reguli de-astea. Faci cum simti si gata.

| Crucified a răspuns:

Câţi vrei.

| grab a răspuns:

Minim 1, e o vorba: majoritatea femeilor nu mor pana nu baga si al doilea obiect in ele happy

| drogh a răspuns:

Depinde si de sufletul tau.
Daca vrei sa te pastrezi virgina cand ajungi la altar, atunci e treaba ta. Daca nu, nu conteaza numarul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cati mai multi cu atat mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul acesta nu ma voi casatori ever.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă facuşi bestie mă? laughing) (joke)

| Lorodana explică (pentru anonim_4396):

Esti oltean mai iogi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lorodana):

Cam asa ceva, de ce mai lavy?batting eyelashesbatting eyelashesbatting eyelashes

| Lorodana explică (pentru anonim_4396):

Si eu sunt tot olteanca dar evit sa vorbesc cu facusi dresasi vazusiwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lorodana):

D'aia nu mai ploua afara laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea înaintea căsătoriei e un păcat, şi păcatul afectează mereu pe toată lumea, direct sau indirect, pentru că-L exclude pe Dumnezeu, şi unde nu te ajuta Dumnezeu e mare chin şi suferinţă şi nimic nu merge bine
Relaţiile intime înainte de căsătorie de multe ori se sfârşesc prin avorturi foarte multe, prin ucideri animalice de copii, pentru că nimeni nu-şi asumă responsabilitatea creşterii unui copil La 18 ani e simplu de zis că dragostea înainte de căsătorie nu e păcat dar la 25-30 de ani când ai o fetiţă sau un băieţel nu mai eşti aşa sigur, începi să te gândeşti că la 13-14 ani fetiţa ta e doar un copilaş…. începi să te gândeşti că ai vrea ca ea să nu ajungă în mâinile oricui.

| Demonull a răspuns:

Ce intrebare.si daca eu zic 100 o sa o faci cu 100? fii serioasa

| sayWhaaat a răspuns:

Zero?

| anonim_4396 a răspuns (pentru sayWhaaat):

Minorii nu au ce cauta aici tongue

| Enki a răspuns:

Cu cati vrei

| Negoiu a răspuns:

Inainte e mai complicat, trebuie sa te feresti sa nu ramai gravida, dupa nu mai conteaza oricum bietul de el o sa creasca probabil si copiii altora!

| suntZeu a răspuns:

N-am auzit o intrebare mai tampita de la..."Mos Craciun exista?" nu te supara...

| ale28bz a răspuns:

Cu oricâţi ai fi făcut-o să nu îţi fi ruşine cu numărul lor, normalitatea nu stă în număr. E normal să faci dragoste înainte de căsătorie cu atâţi bărbaţi cu câţi ţi-ai dorit să o faci, atât timp cât ai făcut-o cu fiecare pe rând şi nu ai rănit sentimental pe niciunul dintre ei (nu ai înşelat) asta pentru că ai întrebat normalitatea în a face dragoste. Normal e să o faci cu un număr, care să îţi asigure experienţa şi siguranţa de sine lucruri de care se va bucura viitorul soţ, normal e să o faci cu un număr care să îţi dea certitudinea că mare diferenţă nu e sau dacă e nu merită să înşeli, Normal e să faci dragoste ori de câte ori îţi doreşti şi ai ocazia, iar dacă apetitul tău e mare, ca numărul bărbaţilor cu care ai făcut dragoste să nu fie ruşinos de mare, trece jumătate din ei la capitolul sex, în felul ăsta când vei fi întrebată cu câţi bărbaţi ai făcut dragoste numărul lor să fie mai mic fiind împărţiţi în două categorii Dragoste şi sex treaba se complică puţin când eşti întrebată cu câţi bărbaţi te-ai culcat, dar poţi simplifica lucrurile printr-un răspuns de genul nu ştiu, nu îmi amintesc, nu am stat să îi număr, avantajul feminin e că nu sunt contorizate cu bornă de km dar şi acela că datorită unei bune ungeri a supapei nu apare fenomenul de uzura datorat unei lungi întrebuinţări.
Dar revenind la întrebarea ta după părerea mea înainte de căsnicie e normal să nu fie doar normal să fie shaorma cu de toate.

| Lorodana explică:

Nimeni nu da un raspuns clar? ca eu tot astept numarul magic!

| vali4789 a răspuns:

Ce-ti mai place viata...

| Lorodana explică (pentru vali4789):

Cui nu-i place viata!

| JasminNoir a răspuns:

Pai suntem cu totii diferiti. Poate ce pentru tine e normal, pentru altul nu e. Dar ti-as recomanda totusi sa fii rezervata din punctul asta de vedere.

| CarolineArina a răspuns:

Depinde la ce varsta te mariti. laughing

| Al3xMicutzu a răspuns:

Cu nici unulaughing)

| Mwrrinella a răspuns:

Cu cati vrei sau mai bine cu niciunulwinking

| Caroline97 a răspuns:

Citzi vrei tu... nu este un numar! nici o restrictie.

Întrebări similare