| helen_6423 a întrebat:

Cu ce ai putea asocia dragostea? happy

Răspuns Câştigător
| Lexus28 a răspuns:

Cu viata. Indiferent de ce sau de cine esti indragostit/a, lucrul sau persoana respectiva face parte din viata ta intr-o masura naucitoare, chiar daca de cele mai multe ori nu suntem constienti de asta. Fie ca iubesti arta, sa zicem, si vezi la orice pas armonie in culori si te fascineaza cum se imbina formele, fie ca iubesti ideea de "familie" si vei alerga mereu dupa intelegere si caldura pe care aceasta speri sa ti-o ofere, fie ca esti indragostit pana peste cap de o persoana pe care nu poti sa o ai si faci tot posibilul sa devina a ta, toate astea iti ocupa timp. Iar timpul exista doar atunci cand esti... in viata. Asadar, dragostea e viata dupa parerea mea, si spun asta fiind ft rationala si logica, nicidecum vreo visatoare sau poeta. Dar, asta e parerea mea si spun sincer ca si cei mai mari criminali stiuti de lumea asta, au avut o dragoste care le-a ghidat viata. C-au iubit razboiul sau talharia, aia a fost dragostea lor (suna macabru, dar e adevarul) si cu ea au trait. Nu stiu ce raspuns doreai sa obtii la intrebarea asta, dar eu am raspuns sincer. O seara frumoasa si multa... DRAGOSTE! big grin

9 răspunsuri:
| teiubesk23 a răspuns:

Cu un razboi...e usor sa incepi, greu sa termini si imposibil sa uiti...

| pink10 a răspuns:

Cu un criminal laughing Nu stii cand are chef sa te omoare :-J

| Narcis2007 a răspuns:

Un drog ce da dependenta jumatate de an sau mai mult

| Picasso a răspuns:

Pai,ceva de care ai nevoie mereu,dorinta,lupta, daruire, ambitzie, si nu m stiu

| spader a răspuns:

Cu raiul

| Isabela_6206 a răspuns:

Bucurie, putere

| unknow a răspuns:

Cu greseala fatala!:-|

| BlueBird a răspuns:

Cu o punga de snaksuri happy. La inceput mananci si sunt foarte bune dar cand crezi ca sunt mai bune sau terminat snacksurile din punga happy

NOname
| NOname a răspuns:

Cu placere si cu durere.