Buna pai Gemenii se potrivesc cel mai bine cu Varsatorii, Balantele si Sagetatorii
- sunt semn de aer si se potrivesc cu Varsatorul si Balanta, dar si cu Sagetatorul pentru ca are prezent un planeta Mercur
bafta:*
Bună.
Intră aici www.elystar.ro și vezi compatibilitatea dintre zodii.
Pa, pa.
Cu balanta se intelege foarte bine! In zodiac sunt 3 semne duble:gemeni, pesti si balanta! Deci ia in consideratie si pestii(cu toate ca, eu balanta fiind nu prea am agreat pestii, insa m-am potrivit excelent cu gemeni)!
Gemenii se inteleg foarte bine cu nativii din zodia balanta si varsator in timp ce relatia acestora cu nativii din fecioara, sagetator sau pesti nu sunt cea mai buna.
Buna.
Pai si eu sunt zodia gemeni.In fine...citeam pe net si am gasit ca nativii din zodia gemeni se inteleg cel mai bine cu gemenii, balanta si varsatorul.Pt a ma convinge mi-am facut prieteni de dif. zodii. Si m-am inteles chiar foarte bine cu aceste 3 zodii. Succes poate procedezi si tu la fel:*
De fapt, (eu sunt zodia gemeni) ma inteleg cel mai bine cu berbecii, sagetatorii, varsatorii si gemenii pentru ca sunt toti ca mine. Au aceleasi caracteristici.
Buna, ma numesc Georgiana sunt zodia Gemeni, nascuta pe 1iunie, de aproape 6 ani sunt cu partenerul meu (Balanta), nu n-e potrivim decat foarte putin, stam pe picior de despartire. Acum depinde si de situatie, sentimentele fiecaruia, dar ca Compatibilitate, nu este varianta ce-a mai potrivita...Succes fetelor
Bananacantareata87 întreabă: