| FORMULADTI a întrebat:

Cu ce ma pot ocupa ca sa uit de durerea sufletului, care urla in mine si rupe bucatele din inima mea?

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

In primul rand incearca sa fi tare si puternica in aceste momente.Stiu cum este si cat de mult doare.Este o durere care loveste atat de mult sufletu si care lasa in urma sa multe rani care greu se vor vindeca.Am trecut si eu prin asta si stiu cum este sad.Ai putea sa plangi sa te descarci cat de cat.Asa este viata, niciodata nu va fi cum ne vom dori.Mereu ne va da lovituri dupa lovituri,dar stii ca exista si vorba aceea "Dumnezeu ne da astfel de lovituri pentru ca stie ca suntem tari si reusim sa facem fata". Orice esec in viata trebuie sa ne faca mai puternici.
Poti scrie pe o foaie tot ce te doare,tot ce apasa,tot ce simti tu si pe urma sa o arzi,ai sa vezi ca te vei elibera si te va ajuta sa te simti cat de cat mai bine.
Gaseste o activitate,iesi la o plimbare,pune-ti ordine in ganduri.
Spera, ai incredere in tine si sunt sigura ca vei reusi.
Lupta pana la capat si nu te da batuta nici o clipa, intr-un final vei reusi sa fi mai bine.
Timpul vindeca orice rana, insa tot ce trebuie sa facem este sa avem rabdare.
Capul sus, fi tare si nu uita ca indiferent de cat de mult ne doare trebuie sa mergem inainte nu inapoi.
Inchide usa trecutului si incearca sa o deschizi optimista pe cea a viitorului.
Bafta si ai grija de tinehappy

4 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Deseneaza, care daca pare o banalitate, dar crede-ma, e ceva deosebit, acorda multe detalii unui desen si vezi cat de bine ti-ar iesi. Ai sa-ti ocupi tot timpul cu asta, si eu desenez si stau cel putin 3 ore pe un desen.

| Maxim96 a răspuns:

Gaseste-ti o ocupatie care sa te satisfaca.Gandeste-te la ceva pozitiv si tine minte ca esti fericit numai nu ai descoperit asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Gaseste-ti alte preocupari,munceste ceva,citeste,lucra ceva, numai nu sta.
Cu timpul, vei uita de necazurile vietii, vrand-nevrand, sa te ajute Dumnezeu sa poti trece peste.
Te pup!

| DurexBun a răspuns:

Poi de la ce vine aceea durere a sufletului?