Pai preocuparile mele: sa imi fac timp sa fac lucruri care imi plac in fiecare zi, sa fiu deschisa si toleranta, sa nu depasesc deadlineurile la munca, sa incerc sa mananc sanatos si sa ajung la sala cat de des pot, sa imi platesc chiria si cursurile la timp...
Fetele isi pun intrebari de genul : cand o sa ma casatoresc? ce gatesc azi? nu am cu ce sa ma imbrac!? Sunt prea grasa sau prea slaba!? Ma simt singura! etc.
Baietii... ii lasam pe ei sa raspunda.
Eu sincer stii la ce ma gandesc? la cum sa mai fac bani pe criza asta, la cat de bine arat in oglinda din camera mea dar in geamul din metrou parca sunt stafie, la ce sa fac sa dau la doctorat sau nu, la cum sa fac sa ma mut in america si la multe alte prostii
Fetele: cum sa fac sa slabesc? oare a observat noua rochie? cum sa fac sa slabesc? oare imi sta bine cu freza asta? cum sa fac sa slabesc? de ce mi-a intarziat ciclul? cum sa fac sa slabesc? de ce nu m-a sunat inca? cum sa fac sa slabesc? cred c-as insarcinata, dar oare cu cine? cum sa fac sa mai slabesc?
Baietii: iar au pierdut ai nostri... oare sa imi iau singur berea din frigider sau sa o rog pe ea...
Sincer si scurt la obiect:
baietii: eu unul am iubit si problema mea a fost faptul ca nu am cunoscut-o indeajuns pe ea...ingrijorari...hmmm...poate regret.
fetele: intodeauna sunt preocupate cu silueta, talia si aspectul cea ce le schimba definitiv
In ultimul timp ma ingrijoreaza faptul ca am implinit o varsta si nu m-am casatorit.
Fete : oare ma iubeste partenerul? imi e fidel? cum sa slabesc? ce bine/ rau arat azi! nu am cu ce sa ma imbrac!
baieti: meci, fete(sex?), berea cu baietii, bani... dupa caz
Punand o astfel de intrebare, inseamna ca tu esti o persoana fara griji...: glumesc.
vezi tu, in viata asta unii sunt "predestinati" sa aiba mai multe probleme/ingrijorari/dificultati decat altii.
Totusi, astfel de oameni, fiind caliti trec mai usor peste socurile care pe ceilanti de obicei ii doboara.
Problemele si ingrijorarile difera de la om la om nu pot fi aceleasi pentru fiecare, cu toate ca sunt si ingrijorari comune tuturor.
Barbatii isi fac probleme daca Steaua va prinde un loc in Liga Campionilor anul acesta, unde se duc in weekend cu prietenii ca sa bea cat mai mult, (eu nu sunt alcooloc ), cand isi cumpara o masina din visurile lor si cum sa scape de burta )
Parerea mea este ca de obicei fetele se confrunta cu mult mai multe probleme decat baieti si la fel cu mai multe ingrijorari, pentru ca o fata are probleme in legatura cu iubitul, aspectul, sufletul, pe cand baieti au si ei probleme dar nu in acest mod. fetelor in general le este frica ca dupa prima relatie sexuala sa nu existe consecinte pe masura, cum ar fi o sarcina nedorita, pe cand baieti se gandesc la urmatore fata disponibilka.aceasta este parerea mea, sper sa te fi ajutat cu ceva, si in plus ce gandesc fetele si baieti nu putem stii desi am vrea mult.papa
Eu incerc sa ma mentin bine dispus cu toate ca e cam greu:scoala imi da batai de cap, dragostea la fel insa totusi ma tin bine inca, Slava Domnului ca sunt sanatos ca asta conteaza cel mai mult! Incerc sa ma distrez cat mai mult posibil, sa profit de fiecare clipa frumoasa din viata mea ca nu se stie niciodata ce ma asteapta!
beausingurlamasamea întreabă: