| Tobeornottobe a întrebat:

Cu ce sa ma spal ca sa mi creasca parul mai repede? plss help me sad vreau sa mi creasca parul mai repede. pupici.

4 răspunsuri:
| lore_lollipop a răspuns:

Daca intrebi la farmacie, sau mai bine la plafar, o sa-ti dea niste pastilutze care o sa-ti grabeasca cresterea firelor de par(pe tot corpul, nu numai pe cap). Aplicatii locale se pot face tot cu sampoane naturiste, intrebi la plafar.

| princess a răspuns:

Buna! nu poti sa faci ceva pentru ca parul sa iti creasca mai repede, nici macar sampoanele care sunt pentru asa ceva nu sunt bune! parul creste cam un cm intr. o luna! tot cea ce poti sa faci este sa ai rabdare...iti va creste! si ingrijeste-l bine! restul chestiilor care se spun despre cresterea parului sunt doar superstitii! crede.ma! te-am pupat

| onlyone a răspuns:

Tunde-te chiel sau chiala de mai multe ori si dupa sa vezi ce repede o sa-ti creasca parul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine mama va frictiona de doua ori pe saptamana cu ulei de ricin, dormeam cu o caciula este un plastic si dimineata ma spalam, am un par cu fir gros lucios si sanatos.Crestea destul de repede, tratamentul trebuie sa dureze cel putin 2-3 luni.