| Nittttz a întrebat:

Cu ce sa surprind o fata? Cadou/vorbe/comportament.Cel mai bun raspuns primeste funda!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Neinteresantul a răspuns:

Spunandu-i adevarul. Fetele sunt foarte naive, cred toate minciunile spuse de noi. D-alea gen "esti cea mai frumoasa din lume laughing", "nu pot trai fara tine laughing)))))", "vreau sa fiu cu tine toata viata rolling on the floor", "esti unica LOL". Asa ca o sa ramana surprinsa cand va afla ca nu e cea mai frumoasa din lume, nu e nici unica, nici n-o sa ramai cu ea toata viata si e foarte simplu sa traiesti fara ea, ca deh, ai trait pana acum fara ea. Te poti comporta cum vrei, chiar foarte urat, daca arati bine n-o sa le pese. Vei ajunge in patul lor usor.

| GuessWho95 a răspuns (pentru Neinteresantul):

Esti un prost. unul mare, nu am cuvinte. sfatul meu: du-te si impusca-te sa nu mai faci unu ca tine. Daca tu "arati bine" desi nu cred, esti prost de bubui big grin Sa dea domnu sa gasesti una sa isi bata joc de tine la modu grav! laughing

| Neinteresantul a răspuns (pentru GuessWho95):

Te-ai simtit cand am spus ce trebuie sa faca un baiat pentru a surprinde o fata? Ti-am stricat tacticile? Saracutul de tine. Lasa-ma sa fiu prost, ca si asa e plina tara cu destepti ca tine... Imi doresc ce-mi doresti tu mie dar sa ti se-ntample tie!

| Albãstriţaxx a răspuns:

O suni sa va intalniti undeva...la un film, ii spui ca o iubesti enorm de mult si ca nu ai putea trai fara ea, ii spu ca este unica pentru tine si ca are niste ochi minunati =] sau o inviti in oras la un suc, sau in parc, va plimbati, o prinzi de mana, intr-un loc mai retras o mai saruti =]]. Fundaa puppy dog eyes?

| Sim0 a răspuns:

O fata poate fi surprisa prin multe metode :*. Nu toate sunt materialiste si au cat de cat sentimente. Poate fi surprinsa si de o simpla floare, sau orice obiect semnificativ. O vorba dulce si un comportament de invidiat din partea baiatului. Sa stie cum sa -i vorbeasca, sa o alinte si evident sa stie sa o iubeasca. Nu conteaza foarte mult cadourile oh go on, o simpla floare este de ajuns. :] Doar sa fie data din inima :*

Succes>big grin

| RemusAndrei a răspuns:

Arata-i cocosu din pantaloni. sigur o vei surprindewinking

| xAnnabella a răspuns:

Trimite-i un buchet maree de trandafiri cu un biletel scrie-i acolo o poezie si tot ce simti pentru ea (poezia nu o lua de pe net scrie exact ce crezi tu te asigur ca va fi ff bucuroasa m-ai ales ca ai scris-o tu) mai poti sa o chemi in parc de exemplu va plimbati ii spui ca este frumosa are niste ochi frumosi tot ce simti pentru ea. Sper ca te-am ajutathappy Funda?

| CristinaElenaXD a răspuns:

Exact cum a spus Sim0, poti sa-i dai o simpla floare, daca este din inima va conta foarte mult:*