Cu mana,vibratorul,castravetele,morcovul,cutitul,facaletul,lingura,bagheta de paine,petarda,artificea,cablul de date,castile,dildaul,pana,stiloul,creionul,telecomanda,sticla de bautura,batul,lumanarea,telefonul,banana,stick-ul,ceasul,snurul,telina,ridichea,coada de cirese/visine,tastatura, cartea, radacina de la planta.Mai vrei?
Draga mea daca vrei sa incerci ceva tare atunci citeste asta. Cand este cald afara si simit ca lesini dar ai avea chef de o partida ( ma rog masturbare la tine ) du-te ia un cub de gheata si pune-l incet pe burta si urca pana la sfarcuri si dupa mai sus la urechi si dupa cobori pana la pasarica ta nazdravana si iti masezi usor pasarica. Daca ai niste ciocolata mananca inainte de asta pentru ca ai sa vezi ca are un efect super asupra corpului tau. Daca mai vrei idei baga un mesaj. Ciusss
Se mai pot masturba si cu harletu respectiv topor:pentru cele adanci recomand harletul si pentru cele tari in pi**a recomand toporu.E fain te calmeaza la nevoie.
La magazine (nu la oricare)gasesti accesori! Sau mai rapid poti folosi degetele,daca nu iti place poti apela la un obiect.(ex:castravete,banana, un creion, etc.)Gasesti tu ceva cu siguranta!
Doamneeee doamneeee cum ma cu castravetele ca sigur e virgina. unde sa il introduca.
Lol, te-ai saturat de degetele? , gasesti tu un castravete, o banana sau i-ati un vibrator... Dar mai bine apuca-te de sex
Da o fuga la magazin de profil, vei fi foarte incantata de acesorii si invataturile de acolo, Poti consulata si un magazin online! Spor
Pai cu degetele pentru virgine.
Si pentru alea cracanate... picorul. tunul. ce stiu eu. un avion, racheta ceva.
Mindfulness întreabă: