Un vechi proverb romanesc zice asa : "Din gaina batrana se face ciorba buna dar obligatoriu ca morcovul sa fie tanar." Lasand gluma la o parte, o femeie cu experienta sexuala este de preferat comparativ cu o virgina, deoarece inceperea vietii sexuale printr-o dezvirginare, in cele mai multe cazuri se dovedeste a fi un fiasco rusinos si greu de"digerat" de catre un mascul orgolios.
Daca ar exista care sa iubeasca cu adevarat, dar cum eu n-am vazut asa ceva, tias fi spus amice asteapta sa iubesti o fata ca e bine sa faci dragoste nu sex, revenind la realitate e bine faci cu o fata cu experienta, dar protectie mereu da
Ideal, este sa o faci cu fata pe care o iubesti, indiferent ca este sau nu virgina.
Cum simţi tu...ai putea să faci sex cu una cu experienţă, iar după aceea dragoste cu una virgină.
Eu am facut si cu una mai invarsta(37 ani fata de 21 cat am eu) si nu regret deloc.Se vede experienta
Dacă îți începi viața sexuală cu o virgină o să te chinui cu ea și o să o chinui datorită lipsei de experiență.
Dar fă-o cel mai bine cu fata pe care o iubești!
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: