| Wallace a întrebat:

Cu ce user de pe TPU ati face sex?

19 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Poate mai bine te-ai întreba pe cine sa ajuti mai mult pe TPU.
happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru cristi202):

Cristi, ai putea sa ma ajuti pe mine, cainele meu nu mai sta singur acasa, tipa, plange, vi tu sa stai cu el?

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma ofer! Ca si eu am fost mult ajutat de cei de pe TPU cindva.
Numai sa nu imi spui ca esti pe undeva pe la Iasi sau in Maramures. Ca va fi cam greu sa fac naveta pana acolo happy.
Dar de unde stii ca tipa si plinge, daca e singur? happy

Sunt din pitesti, pai stiu ca tipa non-stop, se aude din fata blocului, imagineaza-ti cum se aude pe scara laughing

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce aiurea! Nu ai avut reclamatii de la vecini? Nu as vrea sa fiu in locul lor... happy
Pitesti sa zicem ca e OK. Dar asta daca ma intorc in Bucuresti. Acum sunt deocamdata la Timisoara, trebuie sa am grija de mama mea. Chiar as putea veni in zile cand nu am de lucru. Dar asta daca nu ti-e frica ca iti las cheala locuinta. La urma urmei, nu ne cunoastem. Am auzit de asa un caz, a lasat pe cineva singur in casa, si cand a ajuns acasa, ala a ras totul, a luat tot, mobilier, obiecte, tot. Cind a intrat pe usa, a vazut apartamentul complet gol. Iti dai seama ce soc a fost pentru el!

Cu vecinii am avut cateva dispute, dar cu mult inainte de asta, iti garantez ca nu suna nici unul nicaieri happy nu are rost sa intru in detaliu

| darrio2007 a răspuns:

Care ea, este un el.

| darrio2007 a răspuns:

Te face Verginel, de iti sar fulgii in cele patru puncte cardinale.

| LordCristobal a răspuns:

Ce intrebare amuzantalaughing))
Eu cu iulia0514, e cea mai tare gagica de pe TPU, da raspunsuri bune si in realitate cred ca e o fata foarte de treaba si sexi.
Si a doua pe lista ar fi Rosalia, mi-ar placea sa explorez culmile si misterele sexului/iubirii cu ea si sa ii inteleg toate dilemele si scenariile.

| helpforyou a răspuns:

Este o informație care nu are ce căuta în spațiu public.

| iulia0514 a răspuns:

Cu nici unul! Dar ii propun soțului să-și facă cont și atunci am sa am pe cine menționa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă te referi la fete și femei care scriu pe TPU cam așa sunt ele

- unele care au FUGIT pe o gaură dintr-un gard spart din Berceni

- altele care sunt VIRGINE și cred că arată așa de BINE că îți moare imediat

- altele care par că au fugit de la mânăstire și când citesc de sex spun - VAI, ce nesimțire

- alta care are vreo 5 conturi și e și BĂRBAT pe un cont, NU e Violeta2022

Cam astea sunt fetele și femeile de pe site-ul ăsta.

NICI MĂCAR NU ai cui să îi trimiți un mesaj privat la vreuna și îți ÎNCHIZI mesageria.

Cam asta este părerea mea despre femeile de pe site TPU de vreo 5 luni.

Ca o COMPARAȚIE - pe alt forum am folosit peste 80 de conturi ca să dau mesaje la femei ADEVĂRATE care scriau și am conversat cu câteva ZECI în cam 2 ani.

Pe site TPU poți doar să îți ÎNCHIZI mesageria că NU ai cu cine conversa prin mesaje.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu niciuna!

| Allhambra a răspuns:

Cred că, cu șeful Rosaliei. laughing

| Andra4862 a răspuns:

Cu tinewinking
Glumesc, nu au rost aceste inrrebari

| Wallace explică (pentru Andra4862):

De ce? Toata lumea e anonima. (aproape toata)

| YeeeeRoooock a răspuns:

Violetta2022

| anonim_4396 a răspuns (pentru YeeeeRoooock):

Aia te pune capra ea pe tine! laughing

| Kiwi2023 a răspuns:

Cu toti in acelasi timp laughing

Întrebări similare