Ce intrebare mai pui...gandeste-te ca tie it iplace una de pe TPU si dupa acel profil e un tip care se masturbeaza, ar fi jenant sa stii ca e adevarat dupa ce aflii.
Nu m-am gandit niciodata in felul asta...si dc asa avea fantezii cu una care nu ii stiu decat numele?
Raspuns simplu sunt impreuna cu un tip de aici de pe TPU... deocamdata e o relatie fericita si fantezii sexuale hehe nu se dau detalii de genul nu crezi?
Ce, mă ? Ce ai cu săracele meduze? Oricum, alea te pişcă, deci...
M-ai prins, nasol...
Ok, ca să fie fair play. Eu cu トンეఒక. Nu ai cum să traduci .
E in mai multe limbi, nu? Ca vad ceva caractere japoneze parca, ceva in araba(sau idis) si un s sarbesc.Hai ca e usor.Caracterele japoneze inseamna T luate impreuna, cele doua arabesti altceva, iar s-ul cu caciulita inseamna inca altceva.Deci,trei caractere.Mama,mama,ce enigma mirifica!
Ah,la dracu, cele doua caractere mediane erau in gruzina, smechera limba.Mi se parea mie ca nu e araba.
Hehe. Ştiam că nu e cine ştie ce, oricum era evident. Dar eu măcar am scris în mai multe limbi, nu ca tine. Şi la tine la fel, mare enigmă mai era xD!
Dar de cand folosesti mata xD?
Îl folosesc foarte rar. Mulţumesc că îmi faci observaţii, eu nu am fost atentă la ce emoticoane folosesc. Ai ceva împotrivă?