anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ceva timp in urma m-am despartit cu prietenul meu. Apoi eu am facut primul pas si i-am scris cu nu doresc sa ramanem dusmani, el a acceptat asta. Dar de vreo 2-3 luni el ma ignoreaza total si nu vorbeste, doar ma priveste, iar cand il privesc eu isi ascynde privirea. Cand suntem impreuna in companie el se rade cu alte fete si se cunprinde cu ele, nu stiu ce vrea sa arate el cu asta. Eu mai simt ceva pentru el si as vrea sa-l intorc, dar nu vreau sa par insistenta si sa fac iarasi primul pas.

3 răspunsuri:
| ColourDreams a răspuns:

Păi, în primul rând ar trebui să i te arăţi indiferentă, să-l priveşti fără să-şi dea seama dacă asta îţi doreşti iar prin indiferenţa de care dai dovadă o să-l faci să se apropie el de tine. Încearcă să nu faci nimic să dai de înţeles că-l vrei înapoi, nu te da prea interesată de el şi faza cu flirturile cu celelalte fete este absolut normală, o face ca să te oftice. Tipic băieţilor. Tratează-l cu dezinteres şi o să vezi că roata se întoarce. Aaa, şi grijă la scris, se scrie''ignoră'' nu ''ignorează''. Pupici! :*

| neutrino a răspuns:

Nu am inteles intrebarea, vrei sa o repeti?

| Zenithf a răspuns:

Este o toamna tarzie, dar vine iarna in curand si ascunde tot sub omatul ei. Vai ce poetic sunt dintr-o data! laughing
S-a terminat, ar trebui sa treci peste.
Cel mai bine, iesi in alte companii, in care sa nu fie si el, vezi cat de mult o sa-i mai duci dorul.