Sorry dar gandesti paranoic, si ironic, cum poti sa faci asa ceva persoanei care este linga tine, de unde stii ca acea persoana de linga tine nu are experienta? cantareste tot, nu fi egoista, si evident nu uita ca totul ce faci, mai ales raul se intoarce inapoi, bafta
Pai o poti face numai cu unul dintre ei sau chiar cu amundoi sa stii
Daca conteaza chiar atat de mult pentru tine si vrei sa fie special momentul "prima data" poti sa o faci cu cineva cate te iubeste si pe care il iubesti dar daca la scurt timp va veti despartzi sau te va dezamagii in vreun fel ...cred ca vei ramane oarecum marcata
Daca o faci cu un necunoscut oricum nu vei avea de unde sa stii daca are experientza sau nu pentru ca nu-l cunosti ...si prima data placere prea mare nu cred ca o sa ai si appp cea mai mare placere o ai atunci cand faci dragoste nu sex ...si cand din partea voastra exista iubire si pasiune
cand faci sex cu o persoana necunoscuta nu vei fii decat jucaria lui si el se va simtziii foarte bine in schimb nu se va gandii si la tine iar u nu vei avea parte de clipe "de neuitat" decat de la o persoana care te iubeste
Cu primul.BAG sanatatea pe primul loc. nu placerea. placerea tine. cateva minute sau hai mai multe. dar sanatatea tine ani. si chiar viata! Acel om poate avea sida sau boli genetice. si. pot ajunge cu un pic de vointa sa am un special moment cu iubirea mea. Si nu vei avea niciodata un moment special cu necunoscut. pentru ca nu e iubire.
Te referi la sex...
Eu consider ca trebuie sa faci dragoste nu sex, nu la intamplare ci cu o persoana pe care o iubesti si te iubeste.
Daca pui in aplicare a doua varianta, scuza ma ca-ti spun, dar pentru mine te numesti CURVA! Nu-mi pasa ce spun altii, e parererea mea.adica, gandeste te, vezi un gunoier, iti vine chef, si hai sa o facem...doamne ce a ajuns femeia in ziua de azi.sau ma rog. ce o fi.
Cand o faci prima data trebuie sa fie ceva special si frumos, iar acest lucru nu ai cum sa il primesti din partea unui necunoscut pe cand cu pers cu care ai o relatie este cu totul diferit deoarece exista niste sentimente si totul vine de la sine
Cu o persoana pe care o iubesti! Sa o faci cu un necunoscut, e o varianta buna, insa nu prima data si nu cand esti intr'o relatie!
Ruines întreabă: